Öngyilkos lett a REAC klubigazgatója

2012. március 02. 10:44

Negyvenhét évesen öngyilkosságot követett el Kutasi Róbert, a labdarúgó NB II-ben szereplő REAC igazgatója csütörtökön – közölte honlapján a klub péntek reggel.

2012. március 02. 10:44

A REAC elnöksége mély fájdalommal tudatja azt az iszonyatos hírt, mely egyben számunkra felfoghatatlan is, klubunk igazgatója, Kutasi Róbert 2012. március 1-én az értelmetlen halált választotta! Az űr, melyet maga után hagyott, soha nem pótolható” – olvasható a REAC labdarúgócsapatának honlapján. Kutasi Róbertet a klub saját hallottjának tekinti.

A REAC sportigazgatója leugrott a tizedik emeletről. Tettének oka egyelőre nem ismert, de elképzelhető, hogy összefüggésben van azzal, hogy kedden a REAC hat volt, illetve jelenlegi labdarúgóját is őrizetbe vette a rendőrség a fogadási csalás ügyében, majd csütörtökön előzetes letartóztatásba is helyezték őket. A bundabotrányban így már összesen nyolc, REAC-hoz köthető focista érintett. Az intézkedések hatására Kutasi összeomlott  – írja az Nemzeti Sport Online.

Vége az életemnek. Amiért harcoltam, mind semmivé vált, abban a klubban gyűrt maga alá a mocsok, amelyért dolgoztam, azok az emberek tettek tönkre, akikben megbíztam. Csúzlival lövöldöztem az aknavetőkre, s belátom, vereséget szenvedtem” – nyilatkozta még csütörtökön Kutasi a Nemzeti Sportnak, mely a lap pénteki számában olvasható.

Kutasi egyébként a fogadási csalások ellen fellépő sportvezetők élharcosa volt, az ő kezdeményezésére szigorította fegyelmi szabályzatát a bundaügy kirobbanása után az MLSZ – írja az Origo. 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2012. március 02. 13:16
Ezt én nem értem. Ha nem volt sáros, akkor miért ő lett öngyilkos, miértnem azok akiké a szégyen.
peninsulavaldes
2012. március 02. 12:10
Részvétem.
anticonstitutionnelle
2012. március 02. 12:05
A magyarok a legboldogtalanabb emberek a világban az orszokkal és a dél-koreaikkal karöltve.A legboldogabbak az indonézek és az indiaiak.
Erik a Narancs
2012. március 02. 11:35
@Vhailor Az utobbi idoben tenyleg nott az ongyilkossagok szama... elsosorban valoszinuleg a bedolt hitelek kovetkezteben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!