Nem nyúlnának a nyári szünethez

2011. június 28. 15:21

Az oktatási államtitkárság nem változtatná meg a jelenlegi magyarországi iskolai hagyományt és pedagógiai kultúrát, ezért nem változtatná meg a nyári szünidő hosszát.

2011. június 28. 15:21

Gloviczki Zoltán közoktatásért felelős helyettes államtitkár kedden leszögezte: „azért, mert elsősorban hátrányos helyzetű területeken nehéz nyáron mit csinálni a gyerekekkel, azt a fajta pedagógiai kultúrát és iskolai hagyományt, ami a magyar oktatás bioritmusát meghatározza, nem szeretnénk a közeljövőben felrúgni”.

A helyettes államtitkár ugyanakkor elmondta: az évközi szünetek struktúrájának átalakítása napirenden van az államtitkárságon. A politikus szerint a tanév hosszának megváltoztatásakor költségvetési szempontokat is figyelembe kell venni. A politikus Pokorni Zoltán keddi megnyilvánulására reagált, melyben a Fidesz alelnöke az iskolai szünetek időtartamának átalakítását, hosszabb tanévet javasolt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!