Hiller: Megbukott a KDNP-s oktatáspolitika

2011. június 15. 12:44

Hiller István szerint a kereszténydemokrata oktatásirányítás egy év alatt sem tudott koncepciót felmutatni, és nemcsak a szakma képviselőivel, hanem politikustársaival is „összeveszett”.

2011. június 15. 12:44

Hiller István, az MSZP oktatáspolitikai kabinetjének vezetője szerdai sajtótájékoztatóján kijelentette:a kereszténydemokrata oktatásirányítás egy év alatt „összeveszett” a szakszervezetekkel, a szakmai szervezetekkel, de saját politikustársaival is. Hiller István szerint jelenleg a miniszterelnöktől függ, hogy lesz-e második nemzeti tanév a KDNP vezetésével.

Az egykori oktatási miniszter szerint ezzel az oktatásirányítás egyedül maradt, a legnehezebb, konfliktusokat generáló döntések pedig hátravannak. Hiller szerint a kereszténydemokratáknak nincs látható koncepciójuk a közoktatásról. A politikus szerint probléma az is, hogy felmondták a rendszerváltás óta érvényesülő fenntartói egyenjogúságot, az egyházak jelenleg előnyben részesülnek.

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2011. június 15. 14:37
nekem úgy tűnik a fidesz bukott meg pokornyistól alföldistől ... ugyanaz a büdöslibsi szutyok
Aromó
2011. június 15. 14:25
Nem igazán hiszem, hogy Hiller tanár úrnak érdemes megszólalnia oktatáspolitikai kérdésekben. Igazából nagyon kéne hallgatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!