Inzultálták Kókát a bíróság folyosóján

2011. május 25. 16:07

Inzultálták a bíróság folyosóján a Budaházy és társai elleni per tárgyalására tanúként érkező Kóka Jánost.

2011. május 25. 16:07

Kóka János a bíró kérdésére, tanúvallomása végén elmondta, hogy a bíróság folyosóján egy fiatalokból álló csoportból valaki fenyegetően szólt hozzá identitásával összefüggésben. A volt miniszter szerint sajnálatos, hogy ez a stílus megjelenhet a tárgyalás „margóján”. Kóka ezután bírói felszólításra, a tárgyalóterem hallgatóságának soraiban azonosította a fiatalembert, aki a bírói figyelmeztetés után távozott a teremből.

A volt politikus tanúvallomásában elmondta, épülő családi házára 2007 decemberében Molotov-koktélokat dobtak, az egyiktől meggyulladt a terasz ajtaja, a lángokat az építkezésre vigyázó biztonsági őr oltotta el. Kóka a támadás idején az SZDSZ elnöke és parlamenti frakcióvezetője volt, nem sokkal korábban pedig gazdasági miniszter.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2011. május 26. 12:27
Mi bajotok janival? ö csak azt tette, amit a többi "demokrata"!
kamuszutra
2011. május 25. 20:43
megint egy ostoba náci balhézott a bíróságon? azonosítani, felírni az adatait, és amikor eljön az idő, akkor majd végső megoldásban részesítjük a mocskot. budaházit meg végre ültesék le 15 évre.
Csigorin
2011. május 25. 18:56
mi lehet az a fenyegeto hozzaszolas identitasaval osszefuggesben? megijesztettek hogy elaruljak hogy zsido, vagy mi a turo? ugyis tudjuk... :)
blás
2011. május 25. 18:32
Sajnos ez mindennapos a magyar bíróságokon.Miért hír ez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!