Schiff András: Orbán Viktor veszélyes

2011. április 08. 16:57

A világhírű zongoraművész ezúttal a Süddeutsche Zeitungnak adott interjút, melyben leszögezi: A Fidesz „nem határolódik el a szélsőjobboldaltól”, Orbán Viktor pedig nem vicces, hanem veszélyes.

2011. április 08. 16:57

Interjút közölt le Schiff András zongoraművésszel a német Süddeutsche Zeitung. A művész az interjú során kifejtette: a Washington Postban megjelent cikke miatt „zsidó disznóként” és „hazaárulóként” emlegetik Magyarországon.

Schiff András szerint bizonyítja, hogy a kormánypárt „nem határolódik el a szélsőjobboldaltól”, hogy Madách-díjat kapott az a Bayer Zsolt, aki egy cikkében „bűzölgő ürüléknek” nevezte őt, Nick Cohent és Daniel Cohn-Benditet. A művész szerint ugyanakkor „Orbán Viktor nem fasiszta, ő csak egy radikális karrierista és nacionalista populista, aki hagyja, hogy a kristálytisztán szélsőjobboldali Jobbik – amely a parlamentben 47 képviselővel van jelen – gátlástalanul gyűlölködjön”.

Schiff az Orbán Viktor és Silvio Berlusconi közötti különbséget a következőképp látja: „Berlusconi viccfigurává vált, akin csaknem mindenki nevet”. „Orbánról azonban nem ismerek viccet, ez az ember veszélyes”.

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyoooc
2011. április 11. 15:28
Szánalmas, ahogy ez az ember gyűlölködve próbálja ellenezni a gyűlölködést. Miközben a gyűlölködés jó részét csak a saját gyűlölködése miatt érzi maga felé áradni...
Ken Adams
2011. április 11. 15:14
Sokaig nem ertettem miert ez a nagy magyar gyulolet a muvesz elvtars reszerol,de aztan rajottem,hogy nem utalja O a szulohazajat,csak egyszeruen reflektorfenybe akar kerulni.Mar a Bandi gyerek sem fiatal es bizonyara az ujjacskai sem ugy porognek mint fenykoraban.Muvesz elvatrsunk erzi a kozelgo veget.Erzi,hogy hamarosan vegleg megmerevednek az ujjak es akkor vege a rivalda fenyeknek.Feljatszott jonehany lemezt es csakugyan ngyszeru pianista hireben all,de nagyon sok ember szemeben O megis csak az a beteg allat,aki egy kisfiuval fajtalankodott egy amerikai wc-ben.Az sem kizart,hogy jol ismerik egymast a szinten pedofil Cohn-Bendittel,es meg azon sem lepodnek meg ha kiderulne,hogy egyutt jarnak szexturazi Thaifoldre. Ugyhogy Bandikam ismerjuk a multadat,tudjuk milyen emberke vagy es szegyeld magad,mert van miert.
Kündü
2011. április 09. 21:06
A new yorki "Népszava Szabadság" a TOTÁL ŐRÜLT magyargyűlölőivel viszont többet árt sokkal a szórakoztató Kuruc.info-nál.... Zsidók és komcsik, de nem mehet oda Hajdú a TEK kommandósaival.... Hazaérkezésükkor , remélem, az AH 'szakemberei' várják üköt...:)
Kündü
2011. április 09. 20:48
17 seggnyaló, libbancs komment volt a Süddeutsche Zeitung online kiadásán e cikknél. Na, regiztem. Először többször szőrözött a szargépjük, MAJD ELFOGADTA A REGIT, de azóta sem küldte a visszaigazoló linket! Mert MAGYARORSZÁGRÓL kértem.... Mocskos nácik! S ők pátyolgatják ezt a zsidó ondót....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!