Rohác lőhette le Fenyő Jánost?

2011. április 01. 14:59

Az RTL Klub híre szerint Jozef Rohác DNS-e azonos azzal a mintával, amelyet a Fenyő-gyilkosság helyszínén a gyilkos által hátrahagyott sapkán rögzítettek. A rendőrség nem nyilatkozik.

2011. április 01. 14:59

Az RTL Klub híre szerint a magyar kérésre Szlovákiában kiadatási letartóztatásban lévő Jozef Rohác DNS-e azonos azzal a mintával, amelyet 1998 februárjában a Fenyő-gyilkosság helyszínén a gyilkos által hátrahagyott ruhadarabok egyikén rögzítettek. Ha ez igaz lenne, akkor ez lenne a 13 éve zajló nyomozás első kézzelfogható eredménye - írja a Népszabadság.

A lap szerint ugyanakkor még ez is kevés ahhoz, hogy kijelenthető legyen, hogy sikerült azonosítani a gyilkost. A sapkában talált DNS ugyanis legfeljebb azt bizonyíthatja, hogy Rohác ismerhette Fenyő gyilkosát, vagy legalábbis találkozott vele és egyszer sapkát cseréltek. A rendőrség egyébként nem erősítette meg hivatalosan, hogy valóban azonos a Rohác és Fenyő gyilkosának sapkáján talált DNS. Arról sem beszélnek, hogy miért kérte ki Magyarország Szlovákiától a 90-es évek alvilágának egyik legkeresettebb bérgyilkosát.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
56október
2011. április 03. 20:19
Bocsi, de hogy Rohács lőtte le Fenyőt, azt már a Kovács XII. tizedes próbarendőr is tudja legalább tíz éve. Csak azt nem, ki volt a megbízója...
jan
2011. április 02. 17:47
A Normafáról letekintve kiveri az ember szemét az otromba módon az erdő közepére épített Fenyő-villa. Én szívem szerint megkérném Rohács úrat (vagy ennek inkább Dietmar Clodo a specialistája), hogy legyen szíves ezt a förmedvényt felrobbantani, és akkor minden meg van bocsátva. Utána újra erdősíteni, de semmiképpen sem fenyőkkel...
Karcsi75
2011. április 01. 21:36
Vajon mit szól ehhez Fico?
morfondír
2011. április 01. 17:54
Valószínűleg dominót döntene, ami pedig nem érdeke senkinek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!