A gázszektor Fellegire vár

2011. március 03. 10:11

A Széll Kálmán Terv alapján előkészítenék a rezsiköltségek befagyasztását. A Népszabadság úgy tudja, a szolgáltatókat nem foglalkoztatja a végfelhasználói ár szintje.

2011. március 03. 10:11

A Széll Kálmán Terv értelmében 2011. július 1-jéig szabályozást készítenének elő, amely lehetővé tenné a rezsiköltségek befagyasztását. A Népszabadság megkeresésére a közműcégek nem kommentálták a Széll Kálmán Terv kitételeit, ám nem reagáltak úgy, hogy a lakossági árak befagyasztása ellehetetlenítené őket. A lap szerint a szolgáltatókat nem foglalkoztatja a végfelhasználói ár szintje, a januári áremelés hozadéka pedig szakértők szerint az állami tulajdonú MVM-nél csapódhatott le.

Az áramcégek idei gazdálkodásában a bejelentés nem okozott különösebb feszültséget, mivel költségeiket már nagyjából ismerik. A gázszektor pedig arra vár, hogy a következő lehetséges időpontban, április 1-jei hatállyal Fellegi Tamás hogyan módosítja az árakat - írja a lap.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!