Budaházy-ügy: Tagadtak a vádlottak

2011. március 09. 13:21

Budaházy György után a Magyarok Nyilai-ügy többi vádlottja is tagadta a vád által említett bűncselekményeket. A vádlottak szerint jogellenesen jártak el velük szemben.

2011. március 09. 13:21

Budaházy György egy héttel ezelőtti vallomásához hasonlóan tagadták bűnösségüket a Budaházy-ügy további vádlottjai is. A vádlottak szerint a vád teljes mértékig megalapozatlan, így nem tértek ki annak részleteire sem.

A korábbi nyomozati vallomások ismertetése során többen is elismerték: jelentkeztek a Hunnia Mozgalom katonáinak, ami kiképzéseken való részvételt jelentett. Több vádlott ugyanakkor panaszt tett az eljárás körülményeire: törvénytelen házkutatásokról, lehallgatásokról, illetve fogva tartásról és túlzott biztonsági intézkedésekről esett szó. Egy vádlott arról is beszélt, hogy nem ismeri a nyomozati anyagot, így nem tud hitelesen tiltakozni a vádak ellen.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kissapka01
2011. március 10. 10:11
Most akkor Budaházy, Magyarok Nyilai, vagy Hunnia? ideje volna eldönteni! Szerintem két hét múlva kiderül, hogy uránt is dúsítottak. Jó lenne már egy hiteles bizonyíték is, mert az eddigiek bizonyítottan nem voltak azok: 1. kamu robbantás: http://www.youtube.com/watch?v=a3w0GHAn6zM 2. kamu Benkő-szalag: http://www.youtube.com/watch?v=4DWDn7CObTE
Juggernaut
2011. március 09. 18:32
Az tetszett, hogy a rendőrség felrobbantotta az állítólagos bizonyítékot. Az állítólagos robbanóanyagot tartalmazó labdákat.
TroppauerH
2011. március 09. 16:58
A rendőrségnek,ügyészségnek és bíróságnak nem ez lesz az első-utolsó kapitális baklövése (Kaiser stb.) Az eddigi"tények" ismeretében az egész "ügy" montipython -i jelenetek sorozata. A teljes dilettantizmus állatorvosi lova,ha lehet így jellemezni a hülyeséget. A velejéig romlott állami szervek szegénységi bizonyítványa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!