Melegnek állították be a gödöllői polgármestert

2010. október 01. 18:20

Gémesi Györgyről egy állítólagos melegszervezet nevében terjesztettek szórólapokat, melyek azt állítják: ő is a közösséghez tartozik. A polgármester szerint a Fidesz áll a háttérben.

2010. október 01. 18:20

Letartóztattak hét személyt Gödöllőn, akik egy állítólagos meleg és leszbikus szervezet nevében osztogattak szórólapokat. A szórólapokon az állt: köszönik a közösségükhöz tartozó Gémesi György polgármester segítségét.

A polgármester az OVB-hez fordul, mivel szerinte bizonyított, hogy a Fidesz áll az álszórólapok terjesztése mögött, akik hónapok óta próbálják lejáratni őt. Összesen 13000 szórólapot foglaltak le. Az ügyet lakossági feljelentés segítségével sikerült felgöngyölíteni.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2010. október 03. 22:07
Miért lenne negatívum, ha valaki meleg?
SztAhanov
2010. október 02. 22:50
Jó lett volna a blogra egy mélyelemzés arról, ami Gödöllőn zajlik. Tudni kell ugyanis, hogy helyi szinten a jobbközép-konzervatív erőt 20 éve Gémesi és köre, a Lokálpatrióta Klub jelenti, Fidesz mint olyan sosem volt. Teljesen ad hoc jelleggel húztak most elő a kalapból abszolút duplanullás jelölteket, és a korábbi ígérettel ellentétben indítják őket a Lokálpatrióták ellen. Az egésznek a hátterében az áll, hogy Gémesinek volt mersze kötbért fizettetnie egy határidőn belül meg nem valósult beruházásnál egy Simicskó érdekeltségébe tartozó céggel. Azóta, amit a Fidesz égisze alatt csinálnak a felbátorított kis senkik, az kritikán aluli. Azt is jó tudni, hogy Ángyán József államtitkár nagyon egyenesen Gémesi mellé állt és elítélte a Fidesz szószegését és ugyanezt tette a KDNP helyi szervezete is. (Ennek ellenére a fidesz helyi plakátjai fidesz-kdnp szignóval vannak ellátva a mai napig is, de ez csak a legapróbb mocsokság részükről.) Gödöllőn jelenleg az a helyzet állt elő, hogy a legelvadultabb komcsik is elmennek Gémesire szavazni, és a legelkötelezetebb jobboldali, eddig mindig fideszre szavazó emberek teszik le a nagyesküt, hogy fideszre soha többet. Én az utóbbiak közé tartozom. Nagyon csúnya szégyenfolt ez bizony a fidesz nevén, ráadásul bukni is fognak, az hétszentség. Ezerszer jobban jártak volna, ha becsülettel - ahogy szerintem itt mindenki várta - beállnak Gémesi mögé. Persze nem fog ebbe összeroppani a párt, de érdekes tüneteket hozott szerintem felszínre.
küllő
2010. október 02. 17:51
Így jár aki nem hódol be az alcsúti mesemondónak! SZÉP ÚJ VILÁG! TAPSOLJATOK!
soelmo
2010. október 02. 14:20
A fidesz sohasem nyúlt ilyen eszközökhöz....egyrészt semmi szüksége rá, másrészt idegen tőle....tessék Szanyi kapitányt, vagy Török Zsoltit kérdezni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!