Atkári: Mesterházy nem tűnt egyenes embernek

2010. október 18. 11:07

Tarlós István főtanácsadója szerint a BKV döntéshozóinak „ideje megijedni”. A szakpolitikus szerint Budapest pénzügyei válságosnak látszanak, ám a tisztánlátáshoz fél év kell.

2010. október 18. 11:07

Atkári János, Tarlós István főtanácsadója az MTV Ma Reggel című műsorában elmondta: Budapest átadás-átvételi adatai „igen válságos képet mutatnak” , ugyanakkor fél év kell ahhoz, hogy Budapest finanszírozási kockázatairól „kialakuljon egy tiszta kép”.

Demszky Gábor egykori pénzügyekért felelős polgármester-helyettese szerint a BKV döntéshozóinak „ideje megijedni”. Saját, Tarlós melletti szerepével kapcsolatban Atkári elmondta: „Részben szükségük van Tarlós Istvánéknak egy értelmes vitapartnerre és azokra a tanácsokra, amelyeket én tudok adni”.

Atkári János 2006-ban távozott a Városházáról. A politikus közölte: Hagyó Miklóssal nem volt közvetlen kapcsolata, Mesterházy Ernő viszont „nem tűnt egyenes és tiszta embernek”. Atkári korábban azt is elmondta: Mesterházyt irodájába sem engedte be, sőt, fogadását beosztottjainak is megtiltotta.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2010. október 18. 15:41
Atkári egy ritka fajta:szakember. Mint ilyen nem illett a korábbi városvezetésbe. Azt, hogy Tarlós reaktiválta igen csak a javára írom. Most szakemberekre és nem ideológusokra van szükség, mert nagyon nagy a baj!
gentry
2010. október 18. 15:05
Miért, a másik Mesterházy annak tűnik?
civilina
2010. október 18. 14:01
Atkári János 2004-ben lett Demszky Gábor kegyvesztettje. Miért, ha a saját bevallása szerint nem tudott a környezetében randalírozó Hagyó és a többi gazember ténykedéséről? Csak nem Atkári János hívta fel ezekre a figyelmét?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!