Társaik mondatnák le a kónyi képviselőket

2010. szeptember 10. 17:50

Hivatalból vizsgálatot indít Kóny polgármester a hangfelvétel-ügyben érintett iskolaigazgató ellen, aki polgármesterjelöltként indulna a településen.

2010. szeptember 10. 17:50
A négy, a hangfelvétel-ügyben érintett képviselőt lemondásra szólította fel a kónyi önkormányzat többi tagja. A felvételen a Fidesz-KDNP támogatását élvező képviselőjelöltek, illetve a polgármesteri tisztségért induló Németh Marica arról beszélgetnek, hogy az Állami Számvevőszékkel vizsgáltatnak ki Aller Imre polgármester leváltását.
 
A polgármester elmondta, felháborítónak tartja, hogy mindezt az érintettek baráti beszélgetésnek próbálják beállítani. Aller Imre, Kóny független, ám MSZP-támogatással 1990 óta hivatalban lévő polgármestere közölte, hivatalból vizsgálatot indít Németh Marica iskolaigazgató, polgármesterjelölt ügyében. „Nincs más választásom, mint hogy elindítsam a vizsgálatot, hiszen a pedagógus esetében nemcsak az a fontos, hogy munkahelyén milyen magatartást tanúsít, hanem az is, hogy magatartása milyen hatással van tanítványaira, a nevelőtestület tagjaira” - nyilatkozta.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!