Nő dörömbölt a fideszes jelölt házán

2010. szeptember 23. 10:57

Egy felbőszült nő sokkos állapotba kergette Szeged fideszes polgármesterjelöltjének feleségét. Sérülés nem történt.

2010. szeptember 23. 10:57

Egy felbőszült nő hosszasan dörömbölt B. Nagy László szegedi fideszes polgármesterjelölt házának kapuján. A lakásba a jelölt felesége nem engedte be a dühös támadót, aki - miközben szitkokat ordítozott - megpróbálta betörni a bejárati ajtót. B. Nagy László felesége a történtek miatt sokkos állapotba került. A rendőrség vizsgálja az ügyet - írja a Független Hírügynökség.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyoooc
2010. szeptember 24. 08:28
Változik a világ. B. Nagy feleségét nem vitték el sünöző rendőrök.
Öreg
2010. szeptember 23. 15:57
A hiradásokból az hiányzik, hogy ki volt az illető dühöngő, elfogták-é a helyszinen, tett-é beismerő vallomást/vagy arra hivatkozott, hogy jótékonyságra gyüjtött, vagy a Krisnásoknak, / nem olvastam Botka elitélő nyilatkozatát. Az ügy igy még nincs lezárva.
magnamater
2010. szeptember 23. 15:47
Egy kis női pörpatvar, s máris mennyien csatlakoztak hozzá!
MakkA
2010. szeptember 23. 15:01
Majd a férje megmagyarázza, hogy legyen türelmes és befogadó, csak a széljobb olyan türelmetlen, hogy nem képes elviselni egy kis anyázást, meg dörömbölést. (Majd hagy fidesznyik gyermekét késelik meg, akkor majd talán változni fog a hozzáállás.) MA
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!