Elmeszelte az OVB a cukrot osztogató Tarlóst

2010. szeptember 29. 12:36

Tarlós István cukrot, labdát és fogkefét osztogatott a gyerekeknek a budapesti Fasori Református Óvodában, amivel az Országos Választási Bizottság szerint megsértette a közoktatási törvényt.

2010. szeptember 29. 12:36
A Fővárosi Választási Bizottság szeptember 28-i döntésében megállapította, hogy Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a budapesti Fasori Református Óvodában 2010. szeptember 24-én folytatott kampánytevékenységével megsértette a közoktatásról szóló törvényt, valamint a választási eljárásról szóló törvényben foglalt jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás alapelvét - írja az Index.
 
A kifogást az Index egy videója alapján tették a bizottságnál, amelyben Tarlós István cukrot, labdát és fogkefét osztogat a gyerekeknek a budapesti Fasori Református Óvodában. A bizottság szerint Tarlós István ezzel megsértette a közoktatási törvényt, mivel politikai tevékenységet fejtett ki nevelési intézmény területén, amikor az óvoda látta el a gyermekek felügyeletét.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2010. szeptember 30. 12:03
A tények rendszerint valószínűleggel kezdődnek.
tommo
2010. szeptember 29. 18:30
Nekem a cukor-fogkefe kombó tetszik. Jól rímel a Fidesz koherens gazdaságpolitikai elképzeléseire :)
szpal
2010. szeptember 29. 17:39
A reformátusok is hibások, miért engedték be az óvodába?
tevevanegypupu
2010. szeptember 29. 17:24
Kampanyolni ment az ovodaba? Hat tenyleg furcsa..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!