Schmuck parodizálja a NENYI-t

2010. augusztus 23. 10:22

Az Orbán-kormány Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata után Schmuck Andor a Budapestiek Együttműködési Nyilatkozatával rukkolt elő, melyben azt írja, nem szabad hagyni, hogy a főváros egyszínű és unalmassá váljon. Schmuck szeretné, ha jelölttársai is csatlakoznának a kezdeményezéshez.

2010. augusztus 23. 10:22

„Kísértet járja be Budapestet, a populizmus kísértete! 2010-ben, az elmúlt évtizedek annyi szellemi és fizikai megpróbáltatása, a '45-ös bombázások, az '56-os belövések, a megszállás és a magunk mögött hagyott 20 év után Budapest végre visszaszerezheti önbecsülését, gyakorolva az önrendelkezés jogát és képességét” - kezdődik Schmuck Andor BENYI-je, melyből a Népszabadság megszerzett egy példányt. A cél az, hogy a főváros ne legyen unalmas és egyszínű város, merthogy Schmuck szerint most ez a veszély fenyeget.

Az MSZDP főpolgármester-jelöltje azt szeretné, ha a különböző politikai erők egy mindenki által elfogadott program égisze alatt egyesülni tudnának a közös célok eléréséért. Schmuck ehhez saját programját ajánlja jelölttársainak. A BENYI-t Schmuck Andor és Kapolyi László látta el aláírásával.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tikva
2010. augusztus 23. 18:45
A Vizelet Társaság fülkrotával mekülönböztetett vezére ismételten szólásra emelkedett....mit emelkedett ,tornyosult...és ezzel szemben...egeret szül majd.....remélem húgycsövén keresztül...
cirmicica
2010. augusztus 23. 18:13
Inkább az egészségeddel törődj és fogyjál le, a fővárost meg hagyd Tarlósra.
Jancsipapa
2010. augusztus 23. 16:22
Ez a smukk tényleg nagyon sokszínű. Már volt egy pár színe. Csak az a vicc az egészben,hogy még szóba áll vele valaki.( Persze az ezzel minősíti is magát.)
hori77
2010. augusztus 23. 16:02
Schmukk már maga a paródia...nyugdíjasoknak osztogat kotont:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!