A Fidesz nem indítja Mádlyt

2010. augusztus 10. 11:31

A Fidesz-KDNP nem jelöli újra a botrányairól elhíresült fóti polgármestert. Mádly Zsolt szerint a jelölést korábban már neki ígérték.

2010. augusztus 10. 11:31

A Fidesz nem támogatja a fóti polgármester jelölését az őszi önkormányzati választásokra. Mádly Zsolt kivételnek számít, a legtöbb Pest megyei polgármester székét érintetlenül hagyja a kormánypárt.

Mádly korábban egy helyi lapnak azt nyilatkozta: továbbra is a teljes jobboldal bizalmát bírja. Állításai szerint a többször felfüggesztett, majd visszahelyezett polgármesternek azt ígérték: ha kitart, ő lehet a Fidesz-KDNP jelöltje. A politikus erről írásos bizonyítékot nem kívánt felmutatni.

Az MSZP számos településen helyi szervezetekkel fog össze, illetve baloldali kötődésű független jelöltet támogat, ám Bóth János váci polgármestert újrajelölik. Fóton a szocialisták Fábry Bélát, míg a fideszesek Cselőtei Erzsébetet indítják.

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
denever
2010. augusztus 10. 15:35
én meg ezt találtam a kurucon... idézem "éljen a marxizmus leninizmus..." a cikk felejthető, a videó sakál. http://www.youtube.com/watch?v=iIyrgrVkjRI http://kuruc.info/r/20/63920/
gilyanpeter
2010. augusztus 10. 14:49
A fideszben legalább megszabadulnak a hitelét vesztett arcoktól. Az mszp-nél ezek irányítják a pártot.
szonja91
2010. augusztus 10. 14:12
Ne is indítsanak egy olyan embert, aki botrányokba keveredett. Ki kell tenni az ilyen emberek szűrét.
phaidros
2010. augusztus 10. 13:19
Amúgy Cselőtei nem rossz választás szerintem, a Cselőteiek ősi fóti klán, már vagy 450 éve dokumentáltan ott vannak. A hölgy ha jól tudom, fogorvos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!