Jegyzőkönyvet „hamisítottak”?

2010. július 06. 13:46

Novák Előd felvetette annak a lehetőségét, hogy a kulturális és sajtóbizottság hétfői ülésének jegyzőkönyvét „meghamisították”. A politikus arról is beszélt, hogy a kedd hajnali parlamenti vita során megvonták tőle a szót.

2010. július 06. 13:46

A jobbikos képviselő elmondta: a Biszku-film ügyében kezdeményezett határozati javaslatot elfogadták, de nem ezt nyújtották be a parlamentnek. A bizottság elnöke egy megszavazott javaslatról döntött úgy, hogy mégsem viszi tovább, pedig benne van a jegyzőkönyvben. A politikus szerint ez „nyílt jegyzőkönyv-meghamisítás”.

Novák Előd arról is beszélt, hogy a közbiztonsági törvénycsomag általános vitájában megvonták tőle a szót. Az elnöklő Latorcai János a vita során előbb figyelmeztette a jobbikos politikust, majd megvonta a szót tőle.
 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soelmo
2010. július 26. 08:36
Én azt érzem ez a csontjobbikos Novák Előd élerajzában könnyedén előbukkanhatna egy tömegbelövő belügyes....akárcsak Bácsfi Dianáéban....Mindenesetre egy érdeket szolgálnak....miképpen a soha be nem tiltható ("külföldi szerverről" üzemeltetett) kurucinfo volt az egyetlen, mely csodával határos módon minden belügyes próbálkozásnak ellent tudott állni...és azóta is terjeszti a talán önmaguk által sem értett sosemvolt szélsőjobbos, provokatív színjátékot Drazsé nagy örömére.
Zázrivecz
2010. július 06. 20:18
"Az elnöklő Latorcai János a vita során előbb figyelmeztette a jobbikos politikust, majd megvonta a szót tőle." Emlőke rendszerint nem tud viselkedni és sajnos alacsony szellemi színvonala miatt rendszerint nem tudja magát kifejezni. Ilyenkor ordibálásba és halandzsázásba menekül. Sokszor azt sem érti, hogy miről van szó. Ez miatt nem csak most hanem több alkalommal is megvonták tőle a szót, sőt volt, hogy ki kellett vezettetni. A kulturális tárcánál dolgozók egyetértenek abban, hogy 1990 óta ilyet még nem láttak bizottsági ülésen mint ahogy Nomád Emlőke viselkedik. Azért többszörösen kitüntetett írók között hamar kibukik, hogy Emőke csak a kurucon írogatott eddigi életében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!