Fokozott ellenőrzés a melegfelvonuláson

2010. július 08. 21:13

Az idei melegfelvonulás idejére forgalomkorlátozást, illetve fokozott ellenőrzést rendelt el a rendőrség. A Budapest Pride rendezvény idén tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre.

2010. július 08. 21:13

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya által csütörtökön megjelentetett közleményben az áll: az elrendelt, szombat 0 órától vasárnap reggel 6 óráig tartó fokozott ellenőrzést az esetleges közbiztonságot veszélyeztető cselekmények indokolják.

A rendőrség jogköre az intézkedés keretében az igazoltatásra, veszélyt jelentő tárgyak lefoglalására, illetve átvizsgálásra terjed ki. „A BRFK mindent megtesz azért, hogy a fokozott ellenőrzés a budapestieket ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása” - áll a közleményben.

A Budapest Pride nevű rendezvény keretében kerül sor a meleg méltóság menetére.  A Budapest Pride egy leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű film- és kulturális fesztivál.

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csenge
2010. július 09. 18:35
Fokozott ellenőrzés? Remélem, nem az arra járó nem buzikat akarják előállítani.
drienovác
2010. július 09. 15:49
"A rendőrség föllép szombaton a közszeméremsértés ellen " http://www.mno.hu/portal/723992 épp ideje lesz lehet, el se kéne indulni a menetnek
drienovác
2010. július 09. 13:07
a pozsonyi rendőrség hozzáállása jobban tetszett, hogy őszinte legyek semmi külön védelem, az erőszakoskdoni vágyókat vagy próbálókat kiemelték, oszt szevasztok nehogy már nagyobb költségbe verjük magunkat miattuk
drienovác
2010. július 09. 12:36
nem látom be, miért az abnormálisokat, deviánsokat kell mindig fokozottan védeni, inkább a többieket kéne tőlük
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!