Mesterházy ügyvédje: Semmi gyanúsat nem találtak

2010. június 25. 12:06

Néhány napon kiengedhetik az előzetes letartóztatásból Mesterházy Ernőt, volt főpolgármesteri főtanácsadót. Ügyvédje szerint semmi gyanúsat nem talált a rendőrség Mesterházy szigligeti ingatlanában.

2010. június 25. 12:06
Semmi olyan lényeges bizonyítékot nem találtak a Mesterházy Ernő, volt főpolgármesteri főtanácsadó szigligeti ingatlanában tartott házkutatásnál, ami az ellene lévő gyanúsítást alátámasztotta volna - nyilatkozta a Népszavának Papp Gábor. A 24 órán át tartó házkutatás miatt az ügyvéd panaszt tett, nem érti, miért kellett Mesterházy két kiskorú gyermeke szeme láttára, éjszaka átkutatni az épületet, és azt sem, miért kellett a sajtóból értesülnie róla.
 
A Népszava információi szerint nincs kizárva, hogy Mesterházyt néhány napon belül kiengedik előzetes letartóztatásából.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hori77
2010. június 25. 14:01
Remélem nemsokára demszkynél is kattan a bilincs...
Pisti, az aragorn
2010. június 25. 13:39
Ne már! Ha szabadlábon védekezhet a továbbiak során, akkor ezalatt megint fogadhatja magánál a befolyásos politikusokat, akiket a markában tarthat... Diszlájk!
kérdés
2010. június 25. 12:47
Valóban, semmi sem gyanús. Az sem, ha valaki több emelet mélységben pincébe rendezkedik be. Ott, ahol a legszebb a kilátás, madarak dalolnak s tiszta a levegő, egészséges a széljárás, a faluban pedig békés népség él. Semmi sem gyanús ebben a viselkedésben. Hiszen ez egy letisztult, békés szándékú, demokrata gondolkodást tükröz csak. Gondolom házának kapuja is mindenkor, mindenkinek nyitva áll.
zoli 29
2010. június 25. 12:15
Azért tisztázzuk: Az, hogy kiengedik az előzetesből, még nem jelenti azt, hogy meg is szűnik ellene az eljárás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!