BKV-bizonyítékok Mesterházy pincéjében

2010. június 23. 16:35

Házkutatást tartott a rendőrség és az ügyészség a BKV-ügyben Mesterházy Ernő szigligeti ingatlanjaiban és pincéiben, és bizonyítékokat foglaltak le.

2010. június 23. 16:35

Több mint 24 órán keresztül tartott házkutatást a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Központi Nyomozó Főügyészség közös nyomozócsoportja a Mesterházy Ernő volt főpolgármesteri főtanácsadó érdekeltségébe tartozó szigligeti ingatlanokban.

Szigligeten, a vár alatti műemléki területen Mesterházy Ernő előzetes letartóztatásban levő gyanúsított érdekeltségébe tartozó 5 ingatlanban és az ahhoz tartozó több emelet mély pincerendszerben tartottak házkutatást és onnan okiratokat, valamint számítástechnikai eszközöket foglaltak le.

A szóvivő megerősítette azt is, hogy L. Ottó kommunikációs szakember balatoni nyaralójában is házkutatást tartottak még a múlt héten, Hagyó Miklós volt tanácsadójának lovasi ingatlanán is több bizonyítékot foglaltak le.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szonja91
2010. június 24. 09:54
Na... szép..! Ki gondolta volna..! undorító, amit ezek csináltak, és ez az egész BKV helyzet is már az...!Börtönbe mindegyikkel!
Feltuki és Gogylász
2010. június 23. 22:01
Több emelet mély pince rendszer? Csak elméleti elgondolás, de tudomásom szerint Mesterházy mester a Bahia tulajdonosa is (volt?) és lehet, hogy raktárként funkcionáltak az említett helységek. Az megint más kérdés ,hogy mi mindent raktározott ottan, mert kötözött szoknyákból és füstölőkből hogyan jön össze ekkora vagyon? Biztos mágus a fickó. Csak most éppen nem tudja kibűvölni magát a Venyige utcából. Bár a letartóztatása másnapján azért odarohant az emberijogi ombucman,hogy ellenőrizze a venyige utcai körülményeket, fogdailag. Mágikus egybeesés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gyula
2010. június 23. 21:03
Fogadjunk , ott van a nyoma pár milliárd közpénznek , max elévült ... http://k-monitor.hu/adatbazis/cimkek/mesterhazy-erno
Horizont
2010. június 23. 20:29
"több emelet mély pincerendszerben" Na ezt csak most fedeztem fel! Több emelet mély?? Mi van???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!