Mesterházy: újabb gyanúsítás

2010. május 28. 14:31

Csütörtökön Mesterházy Ernőt újabb bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség, mely indítványozta előzetes letartóztatásának augusztus 5-ig való meghosszabbítását.

2010. május 28. 14:31

Keresztes Imre főügyész a Hírszerzőhöz eljuttatott közleményében azt írja: Mesterházy Ernő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy - a BKV Zrt. veszteséges működése ellenére - a társaság vagyonkezelési kötelezettséggel rendelkező vezetőit arra utasította, hogy - a vagyonkezelési kötelezettségüket megszegve - a BKV Zrt. takarítási munkáira vonatkozó szerződést egy általa megjelölt kft-vel kössék meg, amely cég a vonatkozó összes munkák elvégzésére önmagában egyébként nem volt képes.

Mesterházy fent említett tette a főügyészség szerint „felbujtóként elkövetett különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette” megállapítására alkalmas, a megalapozott gyanú szerint ezt bűnszervezetben követte el.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ergé
2010. május 28. 14:49
Az Ernő jóval nagyobb kutya volt, mint az Attila, ne elégedetlenkedjenek!
WonderCsabo
2010. május 28. 14:48
Francba, mindig megörülök, mert azt hiszem, hogy a szakállnélkülit kapták el.
phaidros
2010. május 28. 14:48
Mindig felkapom a fejem, aztán látom, hogy ez csak az Ernő.
miloka
2010. május 28. 14:48
Már kezdtem abban reménykedni, hogy a másik Mesterháziról van szó! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!