A Főtávnál is nyomoznak

2010. május 26. 16:38

Hűtlen kezelés gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Főtáv Zrt.-vel összefüggésben a BRFK.

2010. május 26. 16:38

Egy magánszemély által tett feljelentés szerint a Főtáv Zrt. nem a hatályos jogszabályoknak megfelelően vett részt egy csepeli lakópark fűtési rendszerének kiépítésében, az okozott vagyoni hátrány meghaladja a 180 millió forintot. A rendőrség egyelőre ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást az ügyben.

A nyomozók vizsgálják a Főtáv Zrt. nevében egy ügyvédi iroda által tett bejelentésben foglaltakat is, „amely szerint az egyik kereskedelmi televízióban valótlanságok hangzottak el a céggel kapcsolatban, amelyek felvethetik a hamis vád bűncselekményét”.

A Hír TV Célpont című műsorában pénteken hangzott el az, hogy Hagyó Miklós volt MSZP-s főpolgármester-helyettes a Főtávtól is kért havi 50 millió forint „tagdíjat”.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trust
2010. május 26. 17:45
"A Főtávnál is nyomoznak" Hol nem nyomoznak, talán azt egyszerűbb lenne leírni!
drienovác
2010. május 26. 17:30
ami azt illeti, elég lassan esett le nekik nem azért, de ilyen előzmények után alapból végig kéne vizsgálnia az ügyészségnek meg a rendőrségnek az összes fővárosi tulajdonú céget, és nem várni, míg a sült galamb a szájukba repül...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!