Autós üldözéses balesetet szenvedett egy fideszes?

2010. március 24. 14:18

Törő Gábor, a Fidesz móri képviselőjelöltje balesetet szenvedett Iszkaszentgyörgy közelében. Az MTI szerint a baleset oka az volt, hogy Törő elkezdett üldözni egy őt becsmérlő szórólapot terjesztő autóst.

2010. március 24. 14:18
Három autó ütközött szerdára virradóra Iszkaszentgyörgyön. A balesetnek részese volt a móri választókerület fideszes képviselőjelöltje, Törő Gábor is. Szakértők még vizsgálják a baleset körülményeit, az alkoholszonda egyiküknél sem mutatott pozitív értéket, személyi sérülés nem történt. Törő a helyszínen lemondott mentelmi jogáról.

Az MTI úgy tudja, hogy az országgyűlési képviselőjelölt kocsijával egy másik autó nyomába eredt, az abban ülők ugyanis őt ócsárló szórólapokat terjesztettek. A rendőrségi szóvivő ezt nem tudta megerősíten, és Törő kampányfőnöke is cáfolta az értesülést.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reality
2010. március 24. 15:24
Ha senki nem erősítette meg a címet, akkor miért is esett erre a választás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!