Kósa Lajos, a huszár

2010. január 26. 08:07

Egy debreceni hotel halljának óriási festményén szerepel a polgármester.

2010. január 26. 08:07
A szálloda halljában egy 11,5-szer 2,3 méteres, „Huszártalálkozó 2010” című olajfestményen látható Kósa Lajos, melyet a hétfői ünnepélyes megnyitón lepleztek le. Az alkotás a mulatozó huszárokat ábrázol, Kósa mellett Pajna Zoltánt, a fideszes alpolgármestert, illetve Kováts Ákos főépítészt is.

A freskón rajtuk kívül tucatnyi ismert debreceni nagyvállalkozó és közéleti szereplő látható, többek között Papp Gyula nyugállományú ezredes, a magyar KFOR alakulat egykori parancsnoka. Úgy tudni, az alkotást Boros Gyula veszprémi festőművész készítette, Boros József szállodatulajdonos felkérésére. A városházán nem kommentálják az esetet.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter252
2010. január 26. 12:05
Még egy pár ilyen ügy és súlyos % okba fog ez kerülni a Fidesznek a választáson...:(
nyg
2010. január 26. 11:03
Ez már megint az index ostoban poénkodása. A képet nem Kósa, hanem a tulaj rendelte meg a saját pénzén. Kósa nem is tudott róla. A freskón városvezetők, vállalkozók, debreceni potentátokat ábrázoltak, naív stílusban. Az ativilágban számtalan esetben előfordult, a legnagyobbaknál is, hogy egy-egy vezető, fontos ember (infásnő, dózse, polgárok, lövészegyleti tagok) képmását is beemelték a kompozícióba. Szóval gázos ezt személyi kultuszként bemutatni, nem véletlen, hogy már nem is lehet az indexen kommentelni.
killa36
2010. január 26. 10:37
Kettős mérce uraim :) Hol a szerkesztői kommentár és hol a felháborodó jobboldali értelmiség kéremszépen...
states
2010. január 26. 09:49
Gyülekeznek a hülyék a Fidesz háza táján rendesen, nem lesz könnyű távol tartani őket, különösen, ha pénzük is van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!