Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Visszatértek a Liu fivérek Magyarországra, a miniszterrel is találkoztak (FOTÓ)

2024. május 12. 08:34

Csák János kulturális és innovációs miniszter is magyar-kínai vendégeket fogadott hazánkban.

2024. május 12. 08:34

Fotó: Csák János/Facebook

A magyar-kínai csúcstalálkozó, azaz a kínai államfő, Hszi Csin-ping magyarországi látogatása hetében Csák János kulturális és innovációs miniszter is magyar-kínai vendégeket fogadott hazánkban. A magyar színekben olimpiai aranyérmet szerző, majd Kínába „igazoló”, régen látott Liu fivérek tették tiszteletüket a miniszternél, valamint Orbán Viktor is köszöntötte őket.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

„Öröm volt ismét Magyarországon találkozni a két rövidpályás gyorskorcsolyázó olimpiai bajnokunkkal, Liu Shaolin Sándorral és Liu Shaoanggal” – írta közösségi oldalán a miniszter.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 314 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:32
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­­é­­­k­­e­l­­d­­­ ­­a­­ ­­­s­­­z­­­e­­­x­­­i­­­ ­­p­u­n­­­c­i­­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Hekimeki
2024. május 12. 12:58
Kitoloncolnám a picsába őket, hazaáruló patkányok❗❗❗😠😠😡🤡😡
csapláros
2024. május 12. 12:57
Novicsok-5csapláros 2024. május 12. 12:41 ..."Majd ti fogjátok eldönti ki hazaáruló és ki nem. Aztán megint bilibe lóg a kéz. :)"... Egy nagy redves lófaszt bazdmeg a hímringyó seggedbe! A hazaárulás fogalmát már régen ELDÖNTÖTTÉK MÁSOK, tőled ezerszer okosabb emberek! Ha nem lennél egy segghülye idegenszívű szarfaszú, akkor már utána nézhettél volna "A magyar nyelv értelmező szótárában", és a büntetőtörvénykönyv 258. § (1) is tárgyalja.
csapláros
2024. május 12. 12:28 Szerkesztve
tomekjosef 2024. május 12. 11:12 ..."A hazaárulókat sehol se szeretik ! Viszont mindenütt megvetik"... Baszott agyú, legalább guglizd már ki a HAZAÁRULÁS fogalmát!!! Tény, hogy túlságosan is elnéző az Orbán rendszer abban, hogy a TÉNYLEGES, brüsszeli Újhülye-lamantin EP (a Magyarországnak a visszatartatott támogatásokon túl is ezer milliárdos károkat okozó) csürhét még nem csukta azonnali hatállyal rács mögé, és mindazokat, akik a bandzsa és buzi USA helytartó seggét nyalják, most például azok az influenszereket, akik az Eb ura Fakót kiáltó haverjukat támadják ezerrel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!