Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Fura, hogy a németek az atomfegyver gondolatát egyre vonzóbbnak találják

2024. május 13. 06:09

Ugyanakkor nem akarnak német atomenergiát.

2024. május 13. 06:09
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: Yoav Nir

„Fura, hogy a haladó német politikai elit nem akar német atomenergiát, de a német atomfegyver gondolatát egyre vonzóbbnak találja.”

Ezt is ajánljuk a témában


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2024. május 13. 22:51
Irigylik a franciáktól.Nem tudom milyen egyezmények vannak még érvényben. Atomsorompó van még? Mert sok szabály már idejétmúlt. Pl a schengeni határok védelme, a genfi egyezmény az első biztonságos országról, a nato védelmi doktrinája stb. Mondjuk utóbbi a védelem szó tágabb értelmezése miatt van. Amióta a táv védekezést feltalálták az amerikaiak.
jamborz
2024. május 13. 20:38
Azt teszik, amire tartótisztjeik utasítják őket.
nempolitizalok-0
2024. május 13. 18:56 Szerkesztve
A német libsi szerint az atomfegyver nem olyan veszélyes mint az atombomba. Sokan azt hsizik, ezek milyen ostobák, miközben dehogyis, ezek ennyire szervilisek. Ha holnap azt mondja a helyi CIA ügyvvő, hogy fél év múlva nem akar látni húst a német üzletekben, akkor ezek elkezdik begyűjteni a tücsköket. Aztán persze ez is tilos lesz, mert az amerikai nem arra gondolt, hogy tücsök legyen helyette, hanem a mögötte álló amerikai multi húspótló pépje elegáns kis tégelyben.
Aerion
2024. május 13. 16:54
Fura, hogy a németek az atomfegyver gondolatát egyre vonzóbbnak találják Ugyanakkor nem akarnak német atomenergiát. ---------------- Teljesen logikus, az atomerőmű, ami áramot termel és képes ellátni többtízmillió háztartást olcsó energiával, az veszélyes és káros, de az atomfegyver, ami képes emberek millióit garantáltan percek alatt kiirtani, azzal semmi gond. Ezzel együtt mégse tudom megállni, hogy azt ne tegyem szóvá, hogy ETZEK németek lennének. ÉN vagyok német baszki. EZ csak MOSLÉK, nem német.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!