Zokon vette Magyar Péter, hogy Jézus Krisztusnak nevezték (VIDEÓ)

2024. május 15. 13:53

Elsőre kicsit beakadt nála a lemez, majd szerényen próbált tompítani.

2024. május 15. 13:53

Nyitókép: Képernyőfotó

Magyar Péter, a Tisza párt alelnöke továbbra is járja az országot. 

Azonban úgy tűnik, hogy nem mindenhol fogadják  már tömegek. Ahogy arról nemrég lapunk is beszámolt, Varga Judit exférje egy 1400 fős faluban arra utasította a videósát, hogy úgy rögzítse az eseményt, hogy ne látszódjon, alig pár tucat érdeklődő lézengett csak a helyszínen.

Ezt is ajánljuk a témában

Pár napján, Kazincarcikán azonban már „kicsit” nagyobb volt a lelkesedés a beszédét megelőzően. Egy rövid videóban ugyanis elhangzott, miközben Magyar a megjelentek között vonult, hogy

megjött a Jézus Krisztus”.

Erre a politikusjelölt mintha kicsit felkapta volna a vizet. Először „beakadt nála a lemez”, hosszan csak azt ismételgette, hogy „na, na, na, na”, majd leszögezte, hogy „Magyar Péter jött meg”.

Az idézett párbeszéd a 3 perc körül hangzik el:

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. május 16. 14:14
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat zsideszes gecik! Be vagytok szarva tőle rendesen!
pollip
2024. május 16. 09:33
Olvastam a programját. Egy gond van vele: nincs tisztában azzal, hogy nem országgyűlési választások lesznek. Ha mégis tudja, akkor szándékosan vezeti félre a híveit, mert pont az uniós programról és a jelöltjeiről nem beszél, pedig EP választás lesz. Önkormányzati témát nem érint a programja, pedig ezen a választáson indulnak.
pollip
2024. május 15. 20:15
Csak Michel Jackson szeret lenni.
Reszelő Aladár
2024. május 15. 17:36
Erre várt és adott fel mindent és ezért árult el mindenkit. Azt teszi, ami alighanem egy politikus számára a legjobb, járja az országot és egész nap népszerűségben fürdőzik. Se egy unalmas kormányülés, se egy számára érdektelen tárgyalás, se egy megválaszolandó üzenet. Csak menni-menni és élvezni a tapsot, a váll-lapogatást, szelfizni mindenkivel és beszélni arról, amit a hallgatói hallani akarnak. Hogy ami szép, az a kormány ellenében szép, ami meg szar, az a kormány miatt szar. Ha pedig ő jön, akkor majd minden jobb lesz, mert ő elhozza a fényt, a reményt, a boldogságot és európai értékeket. És az ő rajongó birkázzák a leghangosabban a Fideszeseket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!