Menczer Tamás elárulta, hogy győzhet a Fidesz június 9-én (VIDEÓ)

2024. május 01. 09:18

„Azért kell győznünk, mert a biztonságunk, az életünk, a jövőnk múlik a választáson” – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója Tiszaföldváron.

2024. május 01. 09:18

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója egy tiszaföldvári kampányrendezvény összefoglalóját tette közzé Facebook-oldalán.

A felvételen elhangzik, hogy két okból jöttek össze, „az első, hogy megbeszéljük, miért kell győznünk június 9-én. 

A második, hogy megbeszéljük, hogyan fogunk győzni”. 

A fideszes politikus ezután kijelentette, „ha röviden akarnám összefoglalni, akkor azért kell győznünk, mert a biztonságunk, az életünk, a jövőnk – a gyerekeink, unokáink jövője múlik – a június 9-i  választáson”.

Majd azzal folytatta, hogy 

a világban már nemcsak háborús készülődés látszik, hanem világháborús, atomháborús készülődés látszik.

Tehát az országunk biztonsága múlik június 9-én. Ezért kell nyernünk”.

Ezt is ajánljuk a témában

Mindenkit el kell vinni

Menczer ezután a hogyanra is választ adott. 

A válasz szerint az, hogy „mindannyian elmegyünk, mindenkinek megfogjuk a karját, aki a közösségünkhöz tartozik, elviszünk mindenkit, és 

aztán győzünk, ahogy szoktunk. Ennyi.” 

– szögezte le a kormánypártok kommunikációs igazgatója.

A vonatkozó videót alább tekintheti meg:

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tizennyolcfok
2024. május 01. 16:44
spoiler: sehogy. akkorát fognak égni, hogy állítólag idén mráz nem is vállalja a bukás kommentálását az m1-en.
Pelso j.
2024. május 01. 13:01
Ócska, hazug riogatás, - kampány polgári értékek szerint.
KBA98
2024. május 01. 12:45
Totally agree, it is our capital city, so all citizens of England should have a vote... @glennmaxfield6618 2 órával ezelőtt @user-po2qb6cm9q Because London is our capital city and what happens there affects the whole country. 36 The whole western world should What happens there often impacts other countries. Itt a londoni főpolgármester választásról van szó és teljesen egyetértek vele! Aki nem budapesti az miért nem szavazhat a főpolgármester személyére, hiszen az ország fővárosának sorsa minden magyart érint. Fent a példa! 5 @steveg7718 2 órával ezelőtt Agreed, This is Your Capital City too... Or as Khan Sais, SIDY
Kristály
2024. május 01. 11:48
El kell menni szavazni nem csak reménykedni hogy meglesz. A libsikre szavazók pofátlanul élvezik a Fidesz kedvezményeit. A liberális vezetés a saját szavazóit is csontig lefossza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!