Kormányszóvivő: „A munka a Gyurcsány-korszakban nem volt érték” (VIDEÓ)

2024. május 01. 11:41

Vitályos Eszter a munka ünnepe alkalmából emlékeztetett, hogy mekkorát fejlődött a hazai gazdaság és foglalkoztatottság a nemzeti kormány vezetése alatt.

2024. május 01. 11:41

Fotó: MTI/Lehoczky Péter

A munka ünnepe alkalmából Vitályos Eszter kormányszóvivő a Magyarország Kormánya Facebook-oldalon egy rövid videóban tette világossá, mi is a tétje a június 9-i választásoknak, egyúttal emlékeztetett, hogy mekkorát fejlődött a hazai gazdaság és foglalkoztatottság a nemzeti kormány vezetése alatt.

Ezt is ajánljuk a témában

„Ma van a munka ünnepe, ilyenkor azokat a magyar embereket ünnepeljük, akik munkájukkal hozzájárulnak Magyarország erősödéséhez. A munka a Gyurcsány-korszakban nem volt érték, a nemzeti kormány visszaadta a munka becsületét! Alacsonyabb a munkanélküliség, mint Ausztriában, Belgiumban vagy Svédországban.

A rendkívüli háborús kiadások ellenére is emeltük a tanárok, az óvónők, az ápolók, az orvosok, a katonák, a rendőrök és a vasúti dolgozók bérét.

A legfrissebb adatok szerint az EU-ban a második legnagyobb a gazdasági növekedés!” – hangsúlyozta Vitályos Eszter.

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cccbasatu
2024. május 01. 14:52
Az Orbáni munka alapú társadalom a bérrabszolgák társadalma.Azaz nincsenek jogaid és fogd be a pofád és dicsérd a rabszolgatartókat.Lásd a Munka törvénykönyvét ami egy gumi bugyi amibe a fidesznyik minden szaros pelenkát becsomagolt ,a rabszolgatartók meg ennek örülnek mert azt tesznek a melósokkal amit akarna.A hazai és a külföldi rabszolgatartók ellen szinte esélye sincs a rabszolgának.Ez a bunkó kormány megvezet benneteket a minimálbérek emelésével mert az csak a saját bevételeinek növelését éri el.Azaz ez a lator kormány a bérterhekböl él mert a küföldi cégek nyeresége adómentes.Nos ezért a legszegényebbek közé tartoznak a magyarok az EU tagországai között!Az ország erkölcsi lezüllése már mérhetetlen mélységbe van.Szóval célszerű az Orbán kormányt kiiktatni a hatalomból legalább akkor mehetnek az ukrán frontra munka szolgálartosnak!
gilou-au-clavier
2024. május 01. 13:19
"A rendkívüli háborús kiadások ellenére" Magyarországnak nincsenek háborús kiadásai, pláne nem rendkívüliek, ez hazugság. Nem áll háborúban senkivel és nem is támogatja Ukrajnát. Saját jogú elkúrásai és esztelen pénzszórásai vannak.
europész
2024. május 01. 13:12
Igaz de meg mennyire.A vallalkozasom mellett meg harom munkahelyem volt. Ebbol egy bejelentett es vallalatnal. De ez az osszes adott ki kb egy keresetnek megfelelo osszeget.Kozben ha tizezerrel a munkahelyem megemelte a fizumat otezerrel kevesebbet kaptam mert a tobbszoros adosavok ervenyesultek.A vallalatom elismerte a tisztesseges munkamat es a joszandek vezerelte oket az emelessel de konyorognom kellett az igazgatonak,hogy ne tegyek tobbe mert agyon adoztatnak.Az igazgato ketelkedett benne mindaddig ameddig ele nem tartam azokat a berlapokat amelyeken a fizu emeles volt valamint az emeles alotti berlapokat.Volt min csodalkoznia es mondta is ez nem igazsagos. Meg is jegyeztem elotte ha legalabb 60-70 ezer forinttal emeli a beremet akkor tudja csak a fizetesemet 10 ezerrel emelni.Megertette es csak a Gyurcsany bukasa utan emelgette a fizumat.Isten orizzen mindenkit,hogy ezek kozol megegyszer barki visszauljon a hatalomba.
Osztap_Bender
2024. május 01. 12:23
Az elvtársnő Szentendre és a Dunakanyar sürgős problémáinak megoldásán dolgozzon, mint parlamenti képviselő. Ne tartson felolvasásokat a fidesz hasbara kézikönyvéből! Hagyja ezeket pártja haruspexjeire.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!