Válaszom dr. Molnár Csabának, a DK alelnökének

2024. április 30. 17:18

Védtem én már meg többször Dobrev Klárát és Varga Juditot is, mert tudja, Molnár úr, ezt hívják elvhűségnek, ha mond valamit a kifejezés önnek.

2024. április 30. 17:18
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

„Molnár úr, számomra a »galambokkal sakkozni« hasonlat volt vérlázító Magyar Péter részéről, erről posztoltam is, határozott kritikát megfogalmazva. Az önök által szerintem manipulatív módon megvágott felvétel teljes szövegkörnyezete ez volt: »Mi nem százmilliárdokat költünk ilyen óriásplakátokra, nem ilyen vizuális szennyezéseket követünk el a környezet ellen, nem tudom, mikor jártatok Budapesten, én jöttem a Deák téren autóval, és egészen elképesztő, ahogy kinéz, ott lógnak a plakátok, mint a '90-es években, azt hittem, hogy erről már leszoktunk és a világörökség egyik részénél, ami úgy néz ki, mint valami bazári nem is tudom, micsoda, Szentkirályi Alexandra és a többiek ott lógnak, és ilyen különböző színekben Dobrev Klára, ilyen egészen ijesztő, gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám a babakocsit arra, nehogy megálljon a növekedésben.«

Ugyanezt Magyar Péter több másik alkalommal elmondta, egyértelműen az óriásplakátokkal elcsúfított belvárosokra utalva. A nemtelen karaktergyilkosság egyébként ahogy én látom, ugyanúgy áll a DK-nak, mint a Fidesznek: gyomorforgatóan. Miközben lenne mit jogosan, hitelesen is kritizálni. Várom viszont az elhatárolódást például a DK pártlapjától, a Nyugati fénytől, amely azt a gyakorlatot követi, hogy mozgóképekből vág ki kockákat, amelyen a szereplő (főleg nők) arca beszéd közben eltorzul (pont, mint a propaganda plakátjainak szándékos nőcsúfításai), de a méltóságot sértő »cikkek« és zaftos hazugságok tömegét is ide, a vállalhatatlan eszközök közé sorolom. És igen, én aztán sosem tagadtam, hogy minden, Dobrev Klárát méltányoló tiszteletem dacára a DK leszerepelt előttem, és szerintem legkésőbb az előválasztás másnapjától tökéletesen és maradéktalanul hiteltelenné vált – pontosabban: azt a kevés, megmaradt hitelét is elvesztette, hogy egy kicsit is fontos számára a kormányváltás – a szememben.

Ennek ellenére sosem jutna eszembe manipulált felvételekkel operálni és hazudozni (párszáz résztvevő, érdektelenné vált (aka: kipikkadt a lufi), emlékszik, Molnár úr? és ha már itt vagyunk, megkérdezem: ezért fizet maguknak a Fidesz vagy önerőből működnek ugyanúgy, mint a kormánypropaganda?), nekem nem okoz problémát a személyes szimpátiámtól függetlenül objektívnek maradni, sem akkor, amikor egy általam kedvelt személy hibázik, sem akkor, amikor egy általam nem kedvelt személyt igazságtalan támadás ér. Védtem én már meg többször Dobrev Klárát és Varga Juditot is, mert tudja, Molnár úr, ezt hívják elvhűségnek, ha mond valamit a kifejezés önnek. De hát ugye nem vagyunk egyformák. Minden jót.

Frissítés, lemaradt az utóirat: Mondja, Dr. Molnár Csaba, mikor kezdenek az ellenfeleik szapulása helyett a megoldásokról beszélni és arról, hogy önök mit csinálnának jobban és miként?”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2024. május 02. 10:14
NE-SZEMLÉZZÉTEK-EZT-A-NÍMANDOT
xerxesz
2024. május 01. 17:58
természetesen, nem másvalaki jutott eszébe (MSZ)MP-nek a "plakátokról", hanem a két legbefolyásosabb magyar női politikus... bár ezt akár javulásnak is tekinthetnénk, végre valamiről nem saját maga jutott az eszébe... mert ezeken a plakátokon ő is bőven rajta van...
kbs-real
2024. május 01. 17:16
Baszki, ez a nő teljesen elhitte saját magát!
EX_Terminator
2024. május 01. 17:05
Aki ártalmamra van az az ellenségem és ti férgek semmi mást nem csináltok mint az ártalmamra vagytok. ÉS MINDEN VISSZAHULLIK A FEJETEKRE. és nincs béke nincs közösködés nincs párbeszéd! SOHA!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!