„Úgy tűnik, megértette mindenki, mit szeretne a kormány” – reagált Nagy Márton a Mol benzinárcsökkentésére

2024. április 30. 13:59

Még mindig nem zárta ki a benzinárstop lehetőségét a nemzetgazdasági miniszter.

2024. április 30. 13:59

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

„Úgy tűnik, megértette mindenki, mit szeretne a kormány, ennek nagyon örülök, hogy a kooperációt választották az ellenállás helyett. Ez egy nagyon nagy, a jó irányba tett lépés, az, hogy elegendő-e vagy sem, a kormány a jövő héten tudja értékelni. De a szomszédos árak is felfelé mozognak” – válaszolta Nagy Márton az ATV kérdésére egy keddi sajtótájékoztatón.

A nemzetgazdasági miniszter arra reagált, hogy a Mol hétfő délutántól valamennyi benzinkútján 10 forinttal csökkentette a benzin és a dízel árát. 

Így a benzin átlagára 637 forint, a dizelé pedig 623 forint lehet.

A tárcavezető arra is kitért, hogy a régiós árak várhatóan felfelé fognak mozdulni, így van esély arra, hogy a magyar üzemanyag ár szintje közel kerüljön a referencia ártékhez.

Nagy Márton ugyanakkor még mindig nem zárta ki a benzinárstop lehetőségét – idézte a lap.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. május 01. 10:33
Bizony Marci,már mindenki érti,a csődtömeg gazdaságpolitikátokat a vállalok fosztogatása követi…Undorítóak vagytok…
Pelso j.
2024. április 30. 19:28
edico A ner egyik frontembere, sztárja. Pl Nagy Istvánhoz, Csák Jánoshoz képest......
2024. április 30. 18:24 Szerkesztve
Meg hát. 1./ Kiszúrni a szemünket pitiáner engedménnyekkel. 2./ Átverni nesze semmi fogd meg jól lépésekkel. 3./ Előre lezsírozni a választásokat kamu ígéretekkel. 4./ Kirobbantani a III. vh.-út svéd- finn NATO-ba léptetéssel. 5./ Röghözkötni mindenkit "életpálya modellekkel" 6./ Port hinteni a tanárok szemébe 100 infláció melett 30 ra ígért, de 20 % fizetésemeléssel. 7./ Cigány parazita uralmat magyarországon ( bebetonozva. )
2024. április 30. 18:10 Szerkesztve
Ez az ember aki havi 10 millióért próbál észt osztani. Ő az akit Matolcsi kirúgott, Orbán minisztert csinált belőle. Ő az az ember aki kamerák előtt nem képes egy összefüggő, értelmes mondatot kinyögni. Tipikus magyar "politikus".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!