Menczer: A NATO főtitkár nyilatkozata arra utal, hogy ez már atomháborús készülődés (VIDEÓ)

2024. április 30. 13:41

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója arról is beszélt, hogy „a baloldal elvenné a magyarok pénzét”.

2024. április 30. 13:41

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója keddi parlamenti felszólalásában felidézte Jens Stoltenberg, NATO-főtitkár Kijevben járt, és „kiadta a parancsot”, mely egyértelmű:

Ezt is ajánljuk a témában

minden fegyvert  Ukrajnának!”

Menczer azzal folytatta, hogy Stoltenberg világosan fogalmazott: „nem baj, ha a NATO-tagállamok sajá magukat gyenítik. Nem baj, ha a saját maguk által megfogalmazott előírásokat és szabályokat nem tartjuk be, minden fegyvert Ukrajnának!” – ismételte meg.

Hozzáfűzte, „minden raktárt söpörjünk ki, a készleteket adjuk oda Ukrajnának.”

Milliárdokat akar a háborúba pumpálni a NATO

A kommunikációs igazgató ezután leszögezte:

a NATO óriási lépésekkel megy a háború felé!”

Menczer Tamás szerint a helyzetet tovább súlyosbítja, hogy a NATO mint a világ legerősebb katonai szövetsége akarja irányítani a fegyverszállítást és a kiképzést is. Mindezeken túl „100 miiliárd dollárt akar a NATO belepumpálni a háborúba”

A fideszes politikus arra is emlékeztetett, hogy „amikor már azt gondolnánk, hogy nem lehet rosszabb 

a francia és a lengyel elnök is elkezdett az atomfegyverekről beszélni”.

Menczer ezután leszögezte, hogy amit a világban látunk, „az nem háborús készülődés, hanem világháborús, atomháborús készülődés is”.

„A baloldal elvenné a magyarok pénzét”

Az elhangzottakhoz hozzáfűzte, hogy ráadásul „megkaptuk a nyakunkba a háborúpárti dollárbaloldalt és Brüsszelt is”.

A baloldal kapcsán a kormánypárti képviselő azt is megjegyezte, Donáth Anna momentumos politikust idézve, hogy „elvennék a magyarok a pénzét. Elvennék a Magyarországnak járó uniós forrásokat, elvennék a tanárok és óvónők béremelését”.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Donáth Anna

Facebook

Idézőjel

Azért fontos a jogállamisági nyomás fenntartása, mert fékezi a putyini önkény kiépülését.

„Zavarjuk el a háborúpártiakat június 9-én!”

A kormánypártok kommunikációs igazgatója végül Brüsszel kapcsán leszögezte, hogy húsz éve, mikor csatlakoztunk a közösséghez, 

nem ebben állapodtunk meg”.

Menczer Tamás emlékeztetett, hogy a kölcsönös tiszteletről volt szó, „ehhez képest minket magyarokat Brüsszelben nem tisztelnek,  sőt zsarolnak, és mindenfajta nyomásgyakorlással próbálkoznak a békepárti álláspontunk miatt”.

„Brüsszelben a háborút építik és a bevándorlást is támogatják. (...) Június 9-én zavarjuk el a háborúpárti baloldalt itthon is és Brüsszelben is” – hangzott el a felszólalásban.

A felszólalást alább tekintheti meg:

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. április 30. 20:28
Orbán Viktor kiemelte: "borotvaélen táncol a világ; a béke és egy mindent elpusztító háború határán van az emberiség. Mi, magyarok két világháború árán tanultuk meg, hogy a magyar jobboldal minden háborúba belerángatja az országot, és igy most az agresszor, területrabló, minket is gyarmatositani akaró Orosz Birodalom mellé állunk, és a Pax Russ-t támogatjuk. Nem érdekel a népek szabadsága és sziuverenitása, ha nem rólunk van szó..."
files32
2024. április 30. 19:39
Rettegjetek birkák.
Tommaso
2024. április 30. 18:32
Mindenki figyelmezteti Orbán Viktort, NE nyalja tovább a háborúkirobbantó Putyin seggét. Nemzeti érdekeink helyett -- NE képviselje tovább a gyarmatositó Orosz Birodalom érdekeit. NE a ruszkiktól vásároljon, ha a világpicon olcsóbban beszerezhető. NE tagadja meg a ruszkikmegtámadta kárpátaljai magyaroktól az önvédelmi fegyvereket. De hiába. Aki egyszer nemzetrontásba kezdett, nehéz abbahagynia. A magyar népnek kell(ene) abbahagyatnia vele!
Tommaso
2024. április 30. 18:10
Mindig is hazug s rágalmazó volt a FIDESZ propagandája, de amióta Menczer a frontemberük, még nagyobb mélységekbe süllyedt Elődei, ha nem figyeltek eléggé, mondta valami értelmeset is, de ez Menczernél még véletlenöl sem fordul elő. NŐI NAPSZEMÜVEG áll a mondandója középpontjában. A politikában ez NEM szinvonal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!