Magyar Péter kijelentését Navracsics Tibor sem hagyta szó nélkül

2024. április 30. 15:43

„Ahol én mozgok, nem találkoztam ilyen fordulatokkal, ott nem használnak ilyen mondatokat” – mondta a közigazgatási és területfejlesztési miniszter.

2024. április 30. 15:43

Nyitókép: Navracsics Tibor Facebook-oldala

A Mandiner hétfőn beszámolt róla, hogy Molnár Csaba DK-s politikus hivatalos közösségi oldalára töltött fel egy videórészletet, amelyben Magyar Péter Szokolyán, a politológushallgatók táborában a következőképpen fejti ki véleményét Dobrev Kláráról, Gyurcsány Ferenc feleségéről, európai parlamenti képviselőről:

Dobrev Klára ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növésben”

– fogalmazott a politikus.

Azóta az ügy kapcsán már Kunhalmi Ágnes is megszólalt. „Nem jó ez az irány, nem szabad támogatni” – írta az MSZP-s politikus.

Az ATV Navracsics Tibort is megkérdezte arról, hogy mit gondol Magyar kijelentéséről.

Ahol én mozgok, nem találkoztam ilyen fordulatokkal, ott nem használnak ilyen mondatokat”

– mondta a közigazgatási és területfejlesztési miniszter.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
P_F_Juli
2024. április 30. 18:19
A baloldaliak mindig hajlottak afelé, hogy a másik ócsárlásával, vagy az ellenfelek eltaposásával szerettek volna eredményeket elérni. Ez az embernek alig nevezhető alak ezt, hogy egyáltalán észre vegyék, a gyermekei anyjának a lealázásával indította, és szeretné elérni. Nem tudni, hogy jókor volt-e jó helyen, vagy ő lévén a gyenge láncszem elve alapján választották ki, de kétségtelen, a legaljasabb tettekre is kapható. Nem szándékozom Dobrevát védeni, szívem szerint én is hasonló szidalmakkal ostoroznám, de ezt egy felkészült, és intelligens politikusnövendék nem engedheti meg magának - főként kampány időszakában. Lehet, hogy még egy ideig fog tudni csillogni, mivel a jelenlegi ellenzéki politikusok között is fel tud tűnni, sajnos a színvonalat nem fogja emelni, pontosan azon a szinten van, amivel bele tud simulni. Navracsics egy nagyon intelligens alkat, nem meglepő a kimért nyilatkozata.
Osztap_Bender
2024. április 30. 17:14
A "vezér" kiadta az ukázt, Navracsics nyilatkozott. No de mit tett az ország érdekében?
Tommaso
2024. április 30. 17:00
FOSIK a FIDESZ Magyartól és a Magyaroktól. Féltik a hatalmukat. Ezért jelenik meg NAPONTA 25 .-30 mocskoló, lejárató, rágalmazó cikk a lakájmédiájukban. A TISZA Párt a kormánypártok táborát is apasztja, ez egyértelmű. Lehet, mást is apaszt, de a FIDESZ-TÁBORT egészen biztosan. Ezt a nekem válaszoló fideszhivek sem tagadták s nem is cáfolták.
Tommaso
2024. április 30. 16:58
A magát demokratikus jogállamnak beállitó ORBANISZTÁNBAN az Ügyészség maga vizsgálja ki az Ügyészséget ért súlyos vádakat. Hasonló zajlik le, ha a megalapozott gyanú szerint a rendőrség követ el valami törvénytelent. És ORBÁNÉK MÉG HÁBOROGNAK, hogy a nyugati demokratikus jogállamok nem pénzelik többé ezt az alávaló Wirtschaftot, ezt a pártállami diktatúrát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!