Elhunyt Azahriah menedzsere

2024. április 18. 17:19

A Supermanagement társalapítója tragikusan fiatalon halt meg.

2024. április 18. 17:19

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Hosszan tartó betegség után 36 éves korában meghalt Ferich Balázs, a magyar zenei piac legsikeresebb kiadó-menedzsmentje, a Supermanagement társalapítója – írja a Forbes.

Olyan híres és elismert előadók tartoznak hozzájuk kiadó-menedzserirodához, mint Azahriah és a Wellhello vagy a The Follow The Flow.

Céges és zenekari társától, legjobb barátjától a Supermanagement másik alapítója, Tóth Gergő búcsúzott a Facebookon.

„Pillanatok alatt lettünk barátok. Rengeteget segített a zenekar dolgainak intézésében.

Veleszületett tehetsége volt a menedzseléshez. Együtt találtunk ki minden hülyeséget is, nagyon egy húron pendültünk, ami a poénkodást illeti.

Néha nem voltak határaink ebben, sokan nem is értették a vicceinket. Mi viszont nagyokat nevettünk együtt. A Blind egy underground banda volt, de a Bazsival töltött időszak volt az egyik legsikeresebb korszaka” – írta Gergő.

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­ö­­­g­­ö­­s­­ ­­l­á­­­n­­­y­­o­­k­­ ­­v­­á­­­r­n­­­a­k­­­ ­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
szintetikus
2024. április 19. 13:07
Arra járt az osztrák nyugdíjas? :D
coyote-0
2024. április 19. 11:41
RIP. Túltolta a vitamintablettákat?
Kormánypárti2
2024. április 19. 08:55
A mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!