<![CDATA[m.mandiner.hu]]> http://m.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Németország az utolsó pillanatban verte Svédországot]]> Az oroszországi futball-világbajnokság egyik legizgalmasabb mérkőzésén Németország az utolsó utáni pillanatban, Kroos művészi találatával menekült meg a kieséstől. Németország-Svédország 2:1
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Magyarország nyerte a V4-ek parlamenti labdarúgó tornáját]]> A döntőben Magyarország 2-0-ra győzött Szlovákia ellen.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Jobbikból kilépetteknek vissza kell adniuk mandátumaikat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A svájci albán focisták undorító módon hergelték a szerbeket ]]> Taulant Xhaka albánként viselkedett, amikor úgy döntött, hogy gyökereinek jelképeit fogja képviselni a világversenyeken, Granit Xhaka pedig csak albánkodott, amikor úgy döntött, gyökereinek jelképeivel fog hergelni másokat világversenyeken. Előbbire büszkén tekinthet a nemzete, míg utóbbira már kevésbé.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bolgár miniszterelnök: Javasolni fogjuk az EU külső határainak lezárását]]> Bojko Boriszov arról tájékoztatta Orbán Viktort, hogy Bulgária az EU határainak haladéktalan lezárását fogja javasolni a brüsszeli minicsúcson vasárnap.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Belgium-Tunézia 5-2]]> Belgium 5-2-re legyőzte Tunéziát.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Román államfő: Dragneának el kell tűnnie a közéletből]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tóth Szilárd János (Mérce): Az Akadémia nem tudja megvédeni magát]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lehet Más a Politika (MTI-OS): Feljelentjük a Red Bull Air Race miatt a fővárosi vezetést]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szili Katalin (Magyar Hírlap): Magyarország megérdemli-e, hogy anyaországnak nevezzük?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Etiópiai robbantás: sokan megsebesültek, többen válságos állapotban vannak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kelet-Európa népessége zsugorodik, miközben Nyugat-Európáé nő]]> Egy osztrák kutatás szerint.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kurz: Meg kell akadályoznunk, hogy a menekülthajók Európába jöjjenek]]> Az unió szétesésétől óvtak az EU-csúcs előtt vezető európai politikusok.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szilágyi Áron: A világbajnokságon még jobban kell vívnunk]]> Európa-bajnok a magyar férfi kardcsapat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Salvini: Civil mentőhajók nem tehetnek többé partra migránsokat Olaszországban]]> „Ezek a hajók elfelejthetik, hogy elérjék Olaszországot. Véget akarok vetni az embercsempészek és maffiózók üzletének" – írta Salvini a közösségi médiában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Brockhauser Edit (Polgár Portál): Én kérek elnézést!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Női baleseti helyszínelőket képeznek ki Szaúd-Arábiában]]> Ők lesznek azok, akiket kivezényelnek női autóvezetők balesetéhez a királyságban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Törökországban újabb feltételezett puccsistákat vettek őrizetbe]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kórházban ápolták Mario Vargas Llosát]]> A Nobel-díjas írót egy madridi kórházban tartották megfigyelés alatt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szájer József (Magyar Idők): Sargentini a kapuk előtt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Menczer Tamás: Folyamatosan jelentős támadás alatt állunk]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lendvai Ildikó (Népszava): Egy kis könyvégetést?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ma van a Múzeumok éjszakája]]> Tizenhatodik alkalommal rendezik meg országszerte az eseményt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Olasz közlekedési miniszter: Málta elutasította a Lifeline mentőhajó kikötését]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Albán jelképpel provokálták a szerbeket a vébén]]> Granit Xhaka és Xherdan Shaqiri is az albán sast mutatta a Szerbia ellen szerzett találata után.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trump illegális bevándorlók áldozatainak családjait látta vendégül ]]> Donald Trump folytatja kampányát az illegális migráció ellen: gyilkosságok áldozatainak hozzátartozóit fogadta.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Máté T. Gyula (Mátété): A romkocsma nem volt nyitva?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Merkel is felismerhette, hogy a magyar miniszterelnök megkerülhetetlen]]> A Spiegel Online a magyar-német kapcsolatok alakulásáról közölt írást.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Magyarország felismerte a történelmi változást – Varga Judit uniós államtitkár a Mandinernek]]> „Mi határokat védünk, kerítést építünk”, a döntéseinket pedig „kötelessége az Európai Uniónak tiszteletben tartani” – mondja Varga Judit a Mandinernek. Az uniós kapcsolatokért felelős államtitkár szerint a kettős mérce továbbra is érvényesül Nyugat-Európában. Az államtitkárt a Sargentini-jelentésről, az uniós költségvetésről és a migrációs vitákról is kérdeztük. Varga Judit elmondja: a Néppárton belül „vannak, akik üveggyöngyökért árulják az egy pártszövetségen belül elvárható szolidaritást”.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tüntetett a Momentum az MTA előtt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Már hivatalosan is betegség a videójáték-függés (videó)]]> A WHO adta ki azt a listát, amit majd jövőre terjesztenek a tagországok elé, ezen már szerepel mentális betegségként a videójáték-függés – adta hírül a 24.hu az MTI közlése alapján.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Csehországban a gyógyíthatatlan kórt terjesztő szúnyog]]> Úgy tűnik, a globális felmelegedés régiónkban újnak számító betegségek megjelenését is eredményezi. Az MTI adta hírül a Mladá Fronta Dnes cseh napilapra hivatkozva, hogy Dél-Morvaországban nyugat-nílusi lázat terjesztő szúnyogokat találtak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kislánynak adott életet az új-zélandi miniszterelnök]]> Megszülte gyermekét Jacinda Ardern.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Német partnerek Szijjártónak: Kifejezetten kedvező a magyar beruházási környezet]]> Magyarország sikeresen áll át a gazdaság forradalmi megújulását jelentő digitális korszakra, ezt mutatják az olyan baden-württembergi óriásvállalatok beruházásai is, mint a Bosch, a Daimler és az SAP – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán az MTI-nek a német tartomány fővárosában, Stuttgartban folytatott tárgyalásait értékelve.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az EU után Oroszország is újabb vámokat vet ki amerikai termékekre]]> Oroszország pótvámokat vet ki amerikai importcikkekre, válaszul arra, hogy az Egyesült Államok az acél- és alumíniumtermékek behozatalát 25, illetve 10 százalékos vámmal sújtotta – jelentette be Makszim Oreskin orosz gazdaságfejlesztési miniszter.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Leleplezés: A Koch-testvérek döntöttek arról, ki dolgozhat az amerikai egyetemen]]> Az amerikai George Mason Egyetem az intézmény pénzügyi támogatásáért cserébe számos jogkört átengedett a szabadpiaci-fundamentalista nézeteikről ismert pénzembereknek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ugyanabba az indiai középiskolába járt a Microsoft, a Mastercard és az Adobe vezérigazgatója]]> Mindannyian az arisztokraták gyermekeinek képzésére létrehozott dél-indiai Hyderabad város magániskolájában tanultak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Facsinay Kinga (Növekedés): Amerika megint a tűzzel játszik? A legrosszabb pillanatban engedik hosszú pórázra a bankokat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fellegi Tamás (Növekedés): Felgyorsíthatja-e az erős béremelkedés az inflációt?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kimutatták, hogy a földrengéseket túlélő japán férfiak többet szerencsejátékoznak]]> Japán kutatók megvizsgálták, hogy a 2011-es nagy japán földrengést követően hogyan változott meg az emberek hozzáállása a kockázatokhoz és veszélyekhez.
[...] Bővebben!
]]>