<![CDATA[m.mandiner.hu]]> http://m.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Megvesszőztek két meleget Indonéziában (videó)]]> Homoszexuális kapcsolatuk miatt köztéren fenyítettek meg két férfit Indonéziában, mobillal videózó tömegrk előtt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A gyerek a legfontosabb – helyretette az újságírót a litván kosaras (videó)]]> Šarūnas „Šaras” Jasikevičius litván kosaras sztáredző elmagyarázta egy értetlen újságírónak, miért engedte el a játékosát a gyermeke születéséhez a meccs helyett.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hazavitte az utasokat az árvízi buszos (videó)]]> A kilences busz sofőrjét megtapsolták az utasok miután átvitte őket a keddi budapesti áron.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Magyar Kétfarkú Kutya Párt (Facebook): Megkezdődött a budapesti vizes vb]]> Az autós versenyszámokkal megkezdődött Budapesten a vizes vb.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ez egy kismama vacsorája egy pesti kórházban]]> Hagyma, kenyér, tejszínkrém: ez a vacsorafejadag egy budapesti kórházban a kismamák számára, 2017 májusában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Varga György (168 Óra): Versenyképességi fordulat]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ruzsbaczky Zoltán (Magyar Nemzet): Martin Schulz? Komolyan?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Salman Abedi – megnevezték a manchesteri merénylőt]]> Líbiai származású volt a feltételezett manchesteri öngyilkos merénylő, Salman Abedi, egy huszonkét éves, Manchesterben felnőtt férfi.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[„Nincs hatásköre vagy szándéka” tárgyalni a CEU-ról az amerikai kormánynak]]> Újabb közleményben szólította fel a magyar kormányt az USA külügyminisztériuma, hogy függessze fel a Lex CEU végrehajtását. A tárca szóvivője hangsúlyozta, hogy a szövetségi kormánynak „nincs hatásköre vagy szándéka” tárgyalni magyarországi egyetemek ügyéről. A magyar Külügyi és Külgazdasági Minisztérium szerint az amerikai fél elzárkózik a megoldástól.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kövér: A lengyel munkavállalók előnye, hogy kevesebbel is beérik]]> Kövér László egy Keszthelyen megrendezett nemzeti konzultációs lakossági fórumon az N1TV kérdésére elárulta, hogy nem támogatja a Jobbik béruniós kezdeményezését.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Égszakadás és özönvíz Budán]]> Budán a vízben gázoltak a járművek, a hvg.hu fotója szerint a brit nagykövetség autója is. A Dózsa György úton egy trolibusz és autók is elakadtak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gecse Géza (Vendégszerző): Hősök, mártírok, áldozatok és történelmi személyiségek]]> Száz év tükrében a nagy háború 1917 – 2017. Folytatja az első világháborús történelmi ismeretterjesztő klipvetélkedőt az Aspektus!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Joób Sándor (Index): Balog Zoltán levelére]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Agent Ungur (Mandiner): Terror és iszlamizmus: nézzünk végre szembe a valósággal!]]> 2014 óta 68 különböző motivációjú terrormerénylet történt az Európai Unió területén. Ezek közül 45 esetben mutatható ki egyértelműen, hogy a támadásnak valamilyen formában köze volt az iszlamizmushoz. Ne hozza ide senki nekünk ezt az őrületet!
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trump: Elérhető az izraeli-palesztin béke]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elhunyt Konyári János boglári borász]]> Hosszan tartó betegség után elhunyt Konyári János balatonboglári borász.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elhunyt Roger Moore]]> Elhunyt Sir Roger Moore brit színész, James Bond egykori megformálója 89 éves korában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Vegyvédelmi ruhában ment a paksi bizottsági ülésre az LMP-s képviselő]]> Sallai Róbert Benedek öltözékével arra akarta felhívni a figyelmet, hogy ő nem bízik az atomtechnológiában.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az Iszlám Állam vállalta magára a manchesteri merényletet]]> Magára vállalta a 22 halálos áldozatot követelő manchesteri merényletet az Iszlám Állam. Azt írták: vissza akartak vágni a muszlim földeket ért támadások miatt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Juhász Péter (hvg.hu): Perre mentem, mire mentem?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Balog Zoltán (Facebook): Levél az Index újságírójának]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[May: Már tudják, ki követte el a manchesteri robbantást]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gágyor Péter (Mandiner): Rohanunk a forradalomba? – Civilizációnk identitászavaráról]]> Minden oké, és ez örökre így is marad – hihettük sokáig. Most viszont Európa valóban fokozódó identitászavarban vergődik. Szavaink már nem azokat a fogalmakat jelentik, amiket eredetileg takartak. Így haladunk identitászavaros Európánkban egyenesen a káosz felé.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Zilahon is kikerülhetnek a többnyelvű várostáblák]]> Az erdélyi, Szilágy megyei Zilahon is megjelenhetnek a magyar nyelvű várostáblák.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Simicska Ádám levelet kapott a Fidelitastól]]> Megsértette a Fidelitas és a Fidesz tekintélyét és jó hírnevét, ezért kizárják a Fidelitasból – áll a határozatban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bringások kontra autósok (videó)]]> Kinek van igaza: a bringásoknak vagy az autósoknak? Vagy középen van az igazság? Sváby Andrásék utána jártak az ATV-n.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[HC Strache: Kurzot bábként irányítják hátulról (videó)]]> Kern kancellár és Kurz külügyminiszter csupán bábok, akiket a háttérből irányítanak a politika gazdasággal összefonódott befolyásos szereplői, véli az FPÖ elnöke.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Átadták a szegedi lézerközpontot]]> Magyarország modern kori története legnagyobb tudományos beruházásának nevezte a szegedi lézerközpontot annak keddi átadóján Orbán Viktor. A miniszterelnök azt is hangsúlyozta az MSZP-s vezetésű városra és Botka Lászlóra utalva: Szegeden bebizonyosodott, ha az ország és a város érdekeiről van szó, az árkokat át lehet hidalni.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kósa: Amit a Momentum tett, az a Szamuely-fiúknak volt a módszere]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Rostás Szabolcs (Krónika): Üzenjük Bukarestnek!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kivezetik az FHB-t a tőzsdéről]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bogár László (Magyar Hírlap): Magyar Macron? 3.]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[És szerinted melyik a legjobb fantasztikus regényfolyam?]]> Új kategóriát vezetnek be idén a Hugo-díjon: az idei szavazáson próbaképpen díjazzák a legjobb könyvsorozatokat. Hogy velünk marad-e ez a kategória, az még a jövő zenéje, ahogy az is, hogy ki nyeri idén; mi viszont most átfutjuk az idei jelölteket, amelyek egy része megjelent magyarul. Ti kinek adnátok a díjat?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Máté T. Gyula (Máté T.): A Rolex összehozza a libbalt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nagy Ervin (Magyar Hírlap): A Soros-jugend kettős mércével mér]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lovas István (Magyar Hírlap): A gyűlölet béklyója]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Fekete-Győr újra meglátogatná az Origót (videó)]]> A Momentum Mozgalom elnöke ugyanakkor hozzátette: most már elegánsabban és konstruktívabban beszélgetne Kovács Andrással.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Plankó Gergő (444): Visszatért a Twin Peaks, és nem kíméli a nézők agyát]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hipszki László (ekultura.hu): Greg Keyes: Kriptaherceg I-II.]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Letya (Könyvek, ahogy én látom): Fedina Lídia: Virokalipszis]]> [...] Bővebben!
]]>