<![CDATA[m.mandiner.hu]]> http://m.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Leiskolázta a Liverpool az AS Romát]]> A BL-elődöntő első felvonásában Jürgen Klopp csapata 5-2-re verte a rómaiakat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Menyhárt József (Felvidék Ma): Kaliňák visszatér]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Tóta W. Árpád (HVG): Balog Zoltán emlékére]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Izrael egyelőre nem toloncolja vissza az afrikai migránsokat]]> Benjámin Netanjahu izreaeli miniszterelnök egyelőre nem tervezi az országba érkezett afrikai bevándorlók visszatelepítését.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nem biztonságos a kipa viselése Berlinben a zsidó vezető szerint]]> A Németországi Zsidók Központi Tanácsának elnöke nem javasolja a hagyományos zsidó fejfedő viselését Németország nagyvárosaiban.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szőcs László (Magyar Idők): Európa erős embere]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szerbia uniós csatlakozását szorgalmazzák a „balkáni négyek” ]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[J. Garai Béla (Vajdaság Ma): A fékezhetetlen Šešelj]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sebők Mihály (Erdély Ma): Legyen több eszed!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jön a Rocksuli a Madáchban]]> A Madách Színház egy Webber-klasszikust tűz műsorra.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Trump: Amerikának és Franciaországnak is szembe kell néznie a migrációval]]> Washingtonban tárgyalt kedden Emmanuel Macron francia államfő. Donald Trump az egyeztetést követő sajtótájékoztatón a világpolitika legfontosabb kihívásait elemezte, többek között a migrációs krízist.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hódmezővásárhely: útfelújításokon vitatkozik Márki-Zay a Fidesszel]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kötelező kitenni a keresztet Bajorország hivatalaiba]]> „Bajorország történelmi és kulturális jellegének kifejezéseként” keresztet kell elhelyezni a hivatali épületek bejáratánál, jól látható helyen – döntött a müncheni kormány.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szilvay Gergely (Mandiner): Döbbenet: a győztes győz a választásokon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Finta László (Mandiner): A monarchia a legjobb respublika]]> A monarchia olyan kormányzati forma, amelyben a nemzedékek érdekeit szem előtt tartó örökletes hatalomgyakorlás és a hagyomány bölcsessége éppúgy jelen van, mint a demokratikus verseny.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Az olasz kormányalakításon dolgozik Roberto Fico]]> Tárgyalásba kezdett az olaszországi választáson győztes Öt Csillag Mozgalom és az eddig kormányzó Demokrata Párt a kormányalakításról.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Életfogytiglant kértek Karadzicra]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szijjártó: Nem engedünk a nyomásnak Ukrajna ügyében]]> Magyarország nem enged a nemzetközi nyomásnak, hogy áldozza fel a kárpátaljai magyarság jogait a geopolitikai érdekek oltárán – mondja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Harminc franciaországi imám bírálta az antiszemitizmus elleni kiáltványt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A közterekre nyit idén a Budapest100 ]]> Május 5-én és 6-án huszonhárom budapesti téren negyvenöt ház nyitja meg kapuit.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Nézőpont: a magyarok több mint fele az ország helyzetének javulására számít]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dezső András (Index): Olyan embereket akar maga köré Orbán, akikkel szívesen dolgozna együtt]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kurz nem osztja a Soros-ellenes nézeteket]]> Sebastian Kurz osztrák kancellár nem gondolja, hogy Soros György illegális bevándorlókkal akarná elárasztani Európát.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[DK: A kormánynak továbbra sem fontos az egészségügy]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[LMP (OS-MTI): A magyar kormány árt a kárpátaljai magyaroknak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Németország beadta a jelentkezését a 2024-es foci Eb-re]]> A németek legutóbb a 2006-os vb-t rendezték meg.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Magyar Kórházszövetség: Az orvoshiány a legégetőbb probléma]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Így került külföldi kézre a közép-európai bankszektor (térkép)]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kiderült, honnan szerzik a nyugdíjasok a jövedelmeiket]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Észak-Korea is leállította propagandát harsogó hangszóróit]]> Dél-Koreát követve Phenjan is leállította a határ menti hangszóróit.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A szaúdi király és a koronaherceg is gratulált Orbán Viktornak]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[DK: A Fidesz kérjen bocsánatot Orbán Viktortól!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Befektetési bank: rossz üzlet, ha túl hamar meggyógyulnak a betegek]]> Veszélyes a cégekre nézve, ha túl hamar meggyógyulnak a betegek a biotechnológia és a génterápia hatására – írja a Goldman Sachs elemzése.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Óriási csökkenéssel a dán szintre eshet a magyar munkaerő adóterhelése]]> Ha teljesül az iparkamara javaslata, tovább csökkennek a munkabérre rakódó terhek, ezzel a magyar lenne régiónk legalacsonyabb adóéke.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Brückner Gergely (Index): Többet keresünk, és ez a Fidesz érdeme vagy bűne]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Orbán Viktor (Miniszterelnök.hu): A magyar fiatalok bárhol meg tudják állni a helyüket az egész világon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Dombi Ákos (ELTE GTI): Mekkora az államadósság jóléti terhe?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Lentulai Krisztián (Magyar Idők): „A Fidesz elüldözte itthonról a fiatalokat!” – szólt az óbégatás]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kudarc a feltétel nélküli alapjövedelem kísérlete Finnországban]]> A finn kormány elállt a feltétel nélküli alapjövedelem bevezetésének kísérletétől. Változtatnak az eredeti irányon, feltételekhez kötik a támogatásokat.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Világhírű közgazdász: meg kell adóztatni a tőkét, hogy elkerüljük a pénzemberek uralmát]]> Többet kellene oktatásra költeni, ez csökkenthetné a vagyoni egyenlőtlenségeket a világban – véli Branko Milanovic egyenlőtlenségkutató. Szerinte szétszakadóban vannak a társadalmak, ami a demokratikus politikai rendszereket is veszélyezteti, mivel mindinkább a felső egy százalék írja a gazdaságpolitikát.
[...] Bővebben!
]]>