Deutsch Tamás: A baloldal a nemzet ellen fordul

2018. december 16. 15:33

Deutsch Tamás szerint az MSZP, DK és a Párbeszéd a magyar polgárok ellen fordult.

2018. december 16. 15:33

A Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) képviselője szerint a héten ismét a magyar polgárok ellen fordultak a Demokratikus Koalíció (DK), a Magyar Szocialista Párt (MSZP) és a Párbeszéd EP-képviselői, mivel megszavazták az EP keddi strasbourgi ülésén a migránsvízum bevezetését célzó előterjesztést.

Deutsch Tamás vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, „Gyurcsányék" és a szocialisták ezzel a döntésükkel ismét bebizonyították, hogy ha rajtuk múlna, szabadon beengednék Magyarországra az illegális bevándorlókat.

A magyar balliberális képviselők ahogy eddig, most is fegyelmezetten és lelkesen támogatták az EP migrációpárti többségével együtt a bevándorlópárti előterjesztést – hangoztatta Deutsch Tamás, név szerint kiemelve a DK-tól Molnár Csabát és Niedermüller Pétert, az MSZP-től Szanyi Tibort, a Párbeszédtől pedig Jávor Benedeket.

A Fidesz-KDNP EP-képviselője úgy vélekedett, a magyar baloldali politikusok a szavazatukkal világossá tették, hogy nem a magyar polgárok oldalán állnak, készek bármikor szembefordulni a magyarok egyértelmű akaratnyilvánításával. A lakosság elsöprő többsége ugyanis azt szeretné, ha Magyarország megmaradna magyar országnak, és elutasítja azokat a törekvéseket, amelyek bevándorlóországgá kívánják tenni.

Világossá vált, hogy a „Gyurcsány-párti", MSZP-s és párbeszédes képviselők bevándorláspártiak - mondta.

A migránsvízum katasztrofális elképzelés, és talán a legveszélyesebb, amely valaha az EP asztalán feküdt; hangoztatta Deutsch Tamás. Arról szól, hogy a világ bármely pontján bárki felkeresheti egy európai uniós tagállam külképviseletét, és ha azt mondja, hogy menedékkérelmet akar benyújtani az unió területén, akkor mindenfajta ellenőrzés nélkül egyszeri szabad beutazást lehetővé tevő vízumot kap.

Ez nem kevesebbet jelent, mint hogy zöldutat kívánnak adni a tömeges, milliós, sőt akár tízmilliós nagyságrendű, Európába irányuló bevándorláshullámnak – értékelt a Fidesz-KDNP-s politikus.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VESZ ÉSZ
2018. december 17. 11:11
Azért annak is van némi bája,hogy Deutsch "Tompika" a Fidesz dísz zsidója mondja meg ki az igazi magyar.Gondolom náluk ez is fel van írva,és majd ezek alapján viszik el a magyar embereket.
áfonya
2018. december 17. 05:54
Azt pedig senki se higgye hogy a ballibsik a dolgozók érdekeit védik a tüntetéssel ...Túlóra plusz termelés hoz az országnak a gazdasági eredmények javulnak ...Na most ezt a ballibsik gátolják evvel a gazdasági eredményeket is ,, rossz kormányzást kiálthassak ,gazdaság ne fejlődjön ,akadályozzák,borzasztóan sérti őket az 5.2% termelési eredmény ....Másik a dolgozóktól el akarják venni a többlet pénz kereseti lehetőségét ...Itt van a kutya elásva. Az egész hőzöngés arra megy ki hogy az ország ne legyen sikeres .
belpestilibsi
2018. december 17. 01:44
CSAK TI VAGYTOK A MAGYAROK, SENKI MÁS, TÖK EGYÉRTELMŰ!
áfonya
2018. december 17. 01:22
Felbujtó parlamenti képviselőkre terheljék a károkat minden egyes kárt ,, nem lesz tüntetés .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik