A muszlim fejkendők mellett tüntetett az osztrák szélsőbal

2018. december 16. 10:34

„A fejkendők tilalma rasszizmus” – hirdeti a Linkswende.org osztrák szélsőbalos csoportosulás.

2018. december 16. 10:34

A Linkswende.org osztrák radikális baloldali Facebook-csoport szombat délutánra külön eseményt szervezett arra, hogy tiltakozzanak az Ausztriában tervezett, muszlim nőket érintő, iskolákban bevezetendő fejkendőtilalom ellen.

Szerintük ugyanis ez a tilalom egyenlő a rasszizmussal, az osztrák kormány pedig iszlámellenességgel és antiszemita összeesküvés-elméletekkel operál.

A Linkswende ezért saját antirasszista blokkot szervezett a szombat délután megtartott nagy ellenzéki tüntetésre Bécs belvárosában.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tizuii
2018. december 17. 10:43
de ott legalább nem lopják el a szegény gyerekek ajándék szénkóit, meg nem gyújtják fel.
tizuii
2018. december 17. 10:43
de ott legalább nem lopják el a szegény gyerekek ajándék szénkóit, meg nem gyújtják fel.
I_Isti
2018. december 17. 08:51
Hol vannak ilyenkor a feministák? Miért van az, hogy a feminista genderforradalmárok nem tüntetnek az _ellen_, hogy a muszlim nőknek fejkendőt _kell_ hordaniuk, mert a férfiuralom által diktált vallási szokásaik erre kényszerítik őket?
Akitlosz
2018. december 16. 18:24
De ha csak a nők viselik a fejkendőt az meg szexizmus. A vörösök arra nem jönnek rá, hogy a muzulmánok segítésével saját maguk alatt is vágják a fák. Egy iszlám államban sok babér ugyanis nem terem a baloldalnak. Még előbb lesznek lefejezve, mint a keresztények.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik