Pécsen is tüntettünk

2018. december 15. 08:27

Magyarország 80 százaléka vidéken él, és Magyarország sorsa ott dől el.

2018. december 15. 08:27
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Magyarország 80 százaléka vidéken él, és Magyarország sorsa ott dől el. Pécsen is tüntettünk ma. A kormány szerint törvénytelen az, amit az ellenzék csinál. Miért, százmilliárdokat lopni törvényes? Választásokat elcsalni törvényes? A lopott pénzen vett újságokban az ellenzéket rágalmazni törvényes? És ha a hatalmukkal visszaélve piszkos törvényeket hoznak, azt be kell tartani? Mint Kádárnál? Mint Putyinnál az oroszok? Nem biztos, hogy a hatalom megdöntése során nem fogunk esetleg olyan utcába bemenni, amit előre nem jelentettünk be (a mai pécsi tüntetésen is történt ilyen). Lehet, hogy nem lesz mindig minden szabályos talán. De ha békések leszünk, békések, de nagyon határozottak és kitartóak, akkor nyerni fogunk.

Hangosítás nem volt, és a felvételről a beszéd fele is lemaradt, de éppen az a lényeg, hogy nem a beszédeknek van itt az ideje, hanem a cselekvésnek. Sokan csak most érzik, de én hónapok óta látom is, hogy a magyarok igenis tenni akarnak azért, hogy vége legyen ennek a tolvaj kormánynak. Rengetegen gyűjtik az aláírásokat az Európai Ügyészségért és a több százezer aláírás, de különösen a rengeteg aláírásgyűjtő az, aki a reményt adja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fakocka
2018. december 16. 09:16
Hűbazzz......őn nézhetnek téged csak igazán, egy vén hülyének...... DDDDDDDDDDD
akiaki
2018. december 15. 22:18
fogadok hogy Orbán direkt állít ilyen balfaszokat maga ellen! addig is hawai
nyugalom
2018. december 15. 22:18
Ez az alak, marki es az amazonok nem erdemelnek ennyi meltatast!
akiaki
2018. december 15. 22:16
hogyan lehet egy ilyen kis szarjankóból politikus, aki el is hiszi magáról hogy az!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik