Alapmindent mindenkinek!

2018. október 19. 20:02

Azonnali megoldást kínál viszont ha mindenkinek megadjuk végre az alapszépséget.

2018. október 19. 20:02
Vésey Kovács László
Pesti Srácok

„Márpedig ha az alapokosság – nagyon helyesen – mindenkinek jár, akkor annak sem szabad kitenni senkit korszerű világunkban, hogy a külleme miatt hátrányt szenvedjen. Rettenetes, igazán kirekesztő és épp ezért végképp eltörlendő feudális csökevény, hogy a szép, jóképű emberek sok tekintetben könnyebben érvényesülnek, mint a kevésbé jó adottságúak. Az egyenlőség nevében sürgősen változtatni kell ezen! Az emberek ebbéli hozzáállásának megváltoztatásához még nagyon sok genderfelvilágosító és bodyshaming elleni kampányt kell levezényelniük az alapítványi pénzekből és adományokból elképesztően kemény munkát végző emberi jogi harcosoknak, tüntetésszervezőknek és kurátoroknak.

Azonnali megoldást kínál viszont ha mindenkinek megadjuk végre az alapszépséget.

Az okosság és a szépség elosztása ráadásul annyira igazságtalan a világban, hogy újraosztást igényel. Ideje elvenni azok okosságából és szépségéből, akik a történelmi léptékű elnyomásuk révén sokat halmoztak fel ezekből a tulajdonságokból, és szét kell osztani a rászorulók között – különös tekintettel a vállatlan, nyeszlett, beesett mellű, görbe hátú, zsíros-bozontos szakállú haladó véleményvezérekre és iszonyúan hülye követőikre.

Ha pedig mindezeket elértük, akkor már csak annyi dolga van a kormánynak, hogy megadja minden szabad polgárnak az alapjóidőt. Hiszen az mégse járja, hogy időnként fázik, illetve megázik az ember éjszaka a Király utca és a Kazinczy utca sarkán.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2018. október 21. 10:54
Ja, hogy akkor mégis sok múlik a szerencsén és túl kényelmes kijelenteni, hogy mindenki maga tehet a körülményeiröl...
duzur
2018. október 21. 10:38
Nagyon szellemes :-( Harcolni csak a magzatokért fontos, a már megszületettek vessenek magukra...
duzur
2018. október 21. 10:34
Nem. Inkább sokat keveseknek és keveset sokaknak!..
kurbitalis
2018. október 21. 07:01
A sötétség és a világosság is megosztó A liberálisok úgy gondolták, ezt is egységesíteni kell. Ők alapjognak a sötétséget választották.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik