Lövöldözés Németországban

2018. október 19. 19:44

Lövöldözés volt pénteken Németország nyugati részén, egy Mannheimhez közeli településen, két ember meghalt, két rendőr megsebesült.

2018. október 19. 19:44

A Rajna-vidék-Pfalz tartományi rendőrség közleménye szerint Kirchheim an der Weinstrasse községben egy lakásban egy 25 éves férfi kábítószer hatása alatt keletkezett pszichotikus rohamában egy ollóval rátámadt 56 éves édesanyjára, aki riasztotta a rendőrséget.

A férfi rárontott a lakáshoz érkező két rendőrre is, akik lőfegyverrel hárították el a támadást. A férfit eltalálták, a helyszínen életét veszítette. Édesanyja az ollóval ejtett sebesülésekbe halt bele. Mindketten német állampolgárok.

Az 56 éves rendőr és a 31 éves rendőrnő súlyosan megsebesült a támadásban.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2018. október 20. 09:09
"Az 56 éves rendőr és a 31 éves rendőrnő súlyosan megsebesült a támadásban." "Jól" kiképzett, tökös rendőrök lehettek (atya úr isten - ilyenek védik a közrendet Némethonban?)
Senki Alfonz
2018. október 19. 23:37
A rendőri intézkedés hatékonyságának növelésére csak egyetlen esélyt látok: be kell vetni a járőrkutyákat minél több helyen és esetben. Migráncsék amúgy is a sátán egyik megtestesülésének tartják a kutyát. Annak idején szegény megboldogult Mancs mestert is sátánnak tekintették az ankarai földrengésnél. Miután megtalált egy életben lévő kislányt, aki már több napja volt a romok alatt, alig tudtak találni olyan imámot, aki bonyolult és zavaros vallási szöveggel meg tudta magyarázni, hogy néha a kutya is jó élőlény.
Senki Alfonz
2018. október 19. 21:33
Véletlen, vagy elírás, hogy az anya és a rendőr is 56 éves??? Vagy csak hülye az újságíró?
Senki Alfonz
2018. október 19. 21:30
Én magam személyesen tapasztaltam idén júliusban Berlinben, hogy a drogárusokat a parkokban a rendőr nem bántja, ha nem követnek el erőszakos cselekményt!! Vagyis a német rendőrség Berlinben már eljutott oda, hogy - mint az USA-ban - a két bűnöző csapat közötti békét próbálja meg taktikázással fenntartani, mert képtelen lenne önmaga legyőzni a bűnöző hordákat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik