Migránsok százezrei lepik el éppen Magyarországot

2018. október 19. 10:33

Az ablakra piszkítanak és az ágyadba is belemásznak.

2018. október 19. 10:33
Horváth Zsófia
888

„Határokat nem ismerve áramlanak be hazánkba, ellepik otthonainkat. A kisebbeket és gyengébbeket simán megerőszakolják vagy felfalják, betegségeket terjesztenek, valamint egyáltalán nem akarnak alkalmazkodni a mi életünkhöz, kultúránkhoz vagy igényeinkhez. Az ő otthonuk a klímaváltozás miatt már megsemmisült, vagy annyira fenyegeti a pusztulás, hogy nincs értelme ott maradniuk. Jönnek a vízért, a jólétért és a biztonságért. Sokkal többen vannak, mint mi, így védekezni csak ideig-óráig tudunk.

Nyilván a poloskákról beszélek, meg a mutáns, harapós déli katicák inváziójáról. De van itt zikavírust terjesztő szúnyog meg tenyérnyi méretű pók is. Akiben még felmerül a kérdés, hogy »valós probléma-e a migráció«, vagy hogy az veszélyes-e, az most nézzen már körül a teraszán vagy az ablaka környékén. Aztán gondolkozzon el azon, hogy mit érdemes megvédeni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mbear
2018. október 20. 10:18
Istenem, már megint ez a kretén felszoponc. Benne kinek a nemi szervét tisztelhetjük? Mert ez még a f888s mércével is szar.
kunfia
2018. október 19. 11:15
Komoly tanulmány:DDDD
Pelso j.
2018. október 19. 11:12
Egy szakrendelésre talán kellene időt szakítani.....
tizuii
2018. október 19. 10:50
nagyon jó az irás. a megszálló fajokat irtani kell, mint a krumpli bogarat. mert ha egyszer sokan lesznek, felzabálnak mindent, minket is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik