Biztonság

2018. október 19. 08:04

Miközben a magyarok állítólag elmenekülnek, más nációk tagjai arra vágynak, hogy idejöhessenek.

2018. október 19. 08:04
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„A balliberális mantra szerint Magyarországon nem lehet élni, itt minden rossz, semmi nem működik, innen elmenekül mindenki. Az utolsó oltsa le a villanyt.

Ehhez képest az derült ki egy turizmussal foglalkozó konferencián a minap, hogy ez az egyik legsikeresebb nemzetgazdasági ágazat, egyre többen kíváncsiak hazánkra, tódulnak az idelátogatók szerte a világból. Vagyis miközben a magyarok állítólag elmenekülnek, más nációk tagjai arra vágynak, hogy idejöhessenek.

Mielőtt elkezdenénk az ellentmondás okait kutatni, mondjuk ki bátran, a balliberális megmondóemberek most sem bontják ki az igazság minden részletét.

Mert nyilván nem álomfoglalkozás ma ellenzéki politikusnak, kormányellenes értelmiséginek vagy Orbán-fóbiás publicistának lenni. Köreikben nyilván nem ritka a kezelhetetlen fejfájás, a leküzdhetetlen undor és a folyamatos elvágyódás. Ám eleve kudarcra ítélt vállalkozás, amikor rossz közérzetüket megpróbálják ráerőltetni az egész társadalomra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalmarlajos
2018. október 21. 11:52
Ottóka nem volt komenista véletlenül?
kohazi
2018. október 21. 08:54
Az alacsony bérek, a magas adó ami beteszi a kaput az embereknek.A német munkás és a magyar közötti bér különbségre figyelemmel.
Robur
2018. október 20. 19:00
Ottika te tényleg ilyen hülye vagy? Idejönnek két hétre! A magyarok meg elmennek ÖRÖKRE!
Pelso j.
2018. október 19. 15:09
Aha, turizmus és a ténylegesen itt letelepedés és elvándorlás összemosása. Otto, az egyre silányabb a propagandátokkal egyre jobban hülyének nézitek az országot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik