Sneider Tamás hazudik

2018. október 18. 09:34

Ha Sneider bukni szeretne egy pert, felőlem kezdhetjük. :)

2018. október 18. 09:34
Volner János
Facebook

„Sajnálom, hogy Sneider Tamás a vele készült friss interjúban lement kutyába és a magánéletemet tette hazug állításokkal céltáblává. Alpári támadásaival és újabb hazugságaival lehúzza a Jobbikot is. A valóság az, hogy Sneider még ahhoz sem volt elég tökös, hogy a szemembe nézzen és a magas fizetéssel járó EP-képviselőség ígéretével próbált lekenyerezni - amint látható, sikertelenül. Ezt az állításomat értelemszerűen a bíróság előtt is tudom bizonyítani, szóval ha Sneider bukni szeretne egy pert, felőlem kezdhetjük. :)

Nyilván elgondolkodhatnánk azon, miért hiszi a Sneider-Gyöngyösi páros, hogy használ nekik a jelenlegi helyzet, de a vezetők bölcsességét ítélje meg a tagság maga. Egy biztos: hosszú ideje rajta tartottam egy fazék tetején a kezem, erőnek erejével is visszatartva a benne fortyogó tartalmat. Volt olyan erőm és tekintélyem a pártban és holdudvarában, hogy el tudtam érni, ne kerüljenek bizonyos információk a nyilvánosság elé. A fedőt levettem. Senkit nem fogok bántani, senkit nem biztatok támadásra, nem fogok jobbikos titkokat elárulni és nem is fogok beszállni a meccsbe. Mostantól csupán nem tartom vissza erőnek erejével az igazságot és azokat az embereket, akik azt fel akarják fedni. Kemény lesz. Nagyon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2018. október 20. 13:11
„Sajnálom, hogy Sneider Tamás a vele készült friss interjúban lement kutyába…" Jánosom, te kutyaidomár vagy,nosza, dobd be magad!
fakutya Bobber
2018. október 18. 22:54
Törölt adószámok, felszámolás, végrehajtás, behajthatatlan köztartozás: többnyire ezek a kifejezések jellemzik a Volner János Jobbik-alelnök nevéhez köthető cégeket. Az esti gimnáziumi érettségivel rendelkező Volner Jánost 2012. májusban választották be a Jobbik elnökségébe, és ugyanakkortól lett a párt egyik alelnöke is. Korábban a Magyar Gárda „tisztje” és szóvivője is volt. 1999. március 22. és 2004. március 31. között Volner János ügyvezetője volt a Volner Bútor Bt.-nek. A cég tevékenysége irodabútor gyártás volt. Volner ötéves ügyvezetősége időszakából csak két pénzügyi mérleg lelhető fel: 1999-ben 7 millió forintos forgalom mellett 195 ezer forint adózott nyereséget ért el, míg 2000-ben mintegy 8 és fél milliós bevétel mellett 263 ezer forint veszteséggel zárt. Volner cége 2004. március végén került K. J. tulajdonába. Két és fél hónappal később, 2004. június 10-én az adóhatóság, akkori nevén az APEH Dél-budapesti Igazgatósága bírósági végrehajtást rendelt el a cég vagyonára, majd 2005. október 5-én a Pesti Központi Kerületi Bíróság is ugyanezt tette. 2005. november 3-án a Cégbíróság megszűntnek nyilvánította és végelszámolást indított a Bt. ellen, végül 2010. augusztus 4-én megállapította, hogy Volner egykori cége fantommá vált. A céget 2011-ben törölték a nyilvántartásból. http://www.atv.hu/belfold/20130506_tizmillios_koztartozassal_valt_fantomma_a_jobbik_alelnok_cege Simlis köcsögök
CaroleYoung
2018. október 18. 20:56
A legjobb online munkahelyek ..... Az otthoni online otthoni vállalkozásokat kínáló cég hetente több, mint 9576 dollárt kereshet, röviddel több órányi munka után. Csatlakozzon hozzánk, és látogasson el honlapunkra további részletekért ... Így kezdtem ... >>>>>> http://www.Money47.Com
hátakkor
2018. október 18. 14:18
A Mozgalom bajtársi közösség. És az LMP-vel készültek kormányozni. Kb. most tartanánk előrehozott választásoknàl.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik