Végre rend van!

2018. október 18. 08:38

A szélsőséges balliberális szubkultúra vonítva jajveszékel. Mint mindig, ha valami jó történik.

2018. október 18. 08:38
Ágoston Balázs
Ágoston Balázs
Demokrata

„Hétfő óta megkönnyebbülhettek a magyar nagyvárosok polgárai. Különösen a budapestiek lélegezhettek fel – szó szerint. Végre nem kell befogott orral, hányingerrel küzdve keresztülsietni az aluljárókon, végre nem riogatják a törékenyebb alkatúakat agresszív, büdös élősködők, végre nem rémítik a turistákat a belváros kellős közepén bódult verekedők.

Végre rend lett a közterületeken, amelyeket így rendeltetésüknek megfelelően lehet használni. Miközben a normális többség örömmel nyugtázza ezt, az életellenes, szélsőséges balliberális szubkultúra vonítva jajveszékel. Mint mindig, ha valami jó történik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2018. október 20. 10:57
Az a baj hogy a többség,akinek elege van a mérhetetlen rendetlenségből hallgat.A liberális-baloldali álhumánus ordibálok hallatszanak megint.Amikor egy hajléktalannal szemben intézkedtek néhány majom meberjogi ott ordibált,de azok a százak akik szintén tanúi voltak,és helyeseltek, azokat nem szólaltatta meg senki.
Vakfolt
2018. október 19. 12:52
Ja, elmentek valahova máshova hajlongani. Kérdés meddig marad így. "Go be fat somewhere else!"
CaroleYoung
2018. október 18. 20:57
A legjobb online munkahelyek ..... Az otthoni online otthoni vállalkozásokat kínáló cég hetente több, mint 9576 dollárt kereshet, röviddel több órányi munka után. Csatlakozzon hozzánk, és látogasson el honlapunkra további részletekért ... Így kezdtem ... >>>>>> http://www.Money47.Com
Szorgos Lajhár
2018. október 18. 15:30
A hurráoptimizmus hangoztatásánál érdemesebb lesz azon elgondolkozni, mit művelnek majd az aluljárókból kiszorított (?) csavargók. Kimennek a külső kerületekbe? Visszatérnek, mivel hozzászoktak a három napos kampányokhoz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik