A Jobbik nem indul Szombathelyen

2018. augusztus 18. 12:23

A Jobbik tudatosan tartja magát távol a gőzhengerként mindent letaroló Fidesz és a baloldali jelöltben kiegyezők párharcától.

2018. augusztus 18. 12:23
Jobbik

„Nem indít jelöltet a Jobbik a szombathelyi időközi önkormányzati választáson.

A döntés legfőbb oka az Állami Számvevőszék bírsága. Megfelelő anyagi forrás hiányában nehéz felvenni a versenyt a hatalommal még egy önkormányzati választáson is, hiszen áprilisban láthattuk, a Fidesz minden eszközt bevethet. Biztosak vagyunk abban, hogy a körzetet alaposan feltérképezte a kormánypárt, hiszen számára roppant nagy téttel bír a voksolás, mivel egy esetleges győzelem esetén a most kompromisszumok és mutyik árán fenntartott többségét le tudná cserélni.

A baloldal álcivil jelöltje teljességgel elfogadhatatlan a Jobbik számára, elég az önéletrajzát megnézni, abból tisztán látszik, hogy a szocialista kormányzás alatt milyen állásokat töltött be önkormányzati cégnél, illetve politikai felügyelőként a főiskolán. Ezek után elég nehéz elhinni, hogy annyira küzdene azon gyakorlat ellen, amit a baloldal fejlesztett ki és a Fidesz emelt művészi és állami szintre.

A pénzhiány mellett a Jobbik tudatosan tartja magát távol a gőzhengerként mindent letaroló Fidesz és a baloldali jelöltben kiegyezők párharcától. Bízunk a választóink bölcsességében, tudjuk, hogy szimpatizánsaink tisztában vannak azzal, hogy az MSZMP-nél is vonalasabb Fidesz mindenre képes a hatalom megtartásáért. Sajnálatos módon a kormánypárt visszahozta a munkásőr időket, a vasökölként lesújtó pártmédiát, a karaktergyilkosságokat, a hajbókoló pártkádereket és a többi munkásmozgalmi rekvizitumot. Ilyen lehetetlen helyzetben tényleg egyetlen fegyverük marad azoknak, akik mindezzel mérhetetlenül nem értenek egyet és változtatni akarnak: a józan ész.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. augusztus 19. 19:50
"A Jobbik nem indul Szombathelyen A Jobbik tudatosan tartja magát távol a gőzhengerként mindent letaroló Fidesz és a baloldali jelöltben kiegyezők párharcától." Magyarra lefordítva: túl gyenge, nem képes jelöltet állítani, és nincsen pénze kampányolásra.
néhai Ch.Pilot
2018. augusztus 18. 23:38
És nekiállnak és megmagyarázzák! :-D Egy versenyt megnyertek - elvették a Kérfarkú Kutya Párttól a "viccpárt" címet!
Phötön
2018. augusztus 18. 21:27
Pedig Tunyacsápot mindenképpen indítani kellene.
Selamat
2018. augusztus 18. 21:21
A nemrég még a Fideszt simán legyőzni akaró nem indul el egy fontos városban, mert a Fidesz tarol... Hát b+ jobbik, ti egyszerűen nem vagytok normálisak :DDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik