Vér, vér!!!

2018. augusztus 17. 18:49

Dragonyosok lesnek, míg rettegve nyalod a fagyit a cukiban, díszkötéses alaptörvénnyel vágnak pofán, ha túl nagy levegőt veszel a gangon.

2018. augusztus 17. 18:49
Johannes Thezeroth
Johannes Thezeroth blogja

„Hatalmas, vörösen pulzáló ágyékcsakra lett a város, kleopátra-frizurás fellegecskék borítják az azúr eget, jaj! - fűszeres illatú verejték csepeg a Ferenciek teréről, mióta Kunhalmi Ágnes elmondta nekem, hogy két cicije van.

Macska vagyok a forró terépcsecsőn - valamint már egy hete csak a Sigmund Freud mamájára gondolok. Gollum! Gollum!!

De az az igazság, hogy valójában egyáltalán nem is erről (oppárdon, róluk) szeretnék beszélni, hanem a Heller Ágnesről, aki szerint Magyarországon zsarnokság van - tekintve hogy Orbán Viktor zsarnok. Mint mondja, Orbán »Zsarnok, mivel Magyarországon csak az történhet meg, amit ő akar, és semmi olyan nem történhet, ami az akaratával ellentétes. Ez egy igazán zsarnoki uralom.«

Dragonyosok lesnek míg rettegve nyalod a fagyit a cukiban, díszkötéses alaptörvénnyel vágnak pofán, ha túl nagy levegőt veszel a gangon, nem ciciznek, leragasztják a távirányítód gombjait, az elhajló óvodások szemét kilövik az arra hivatott némethszilárdok, és egyáltalán, nem lehet írni, olvasni, élni. Ebben az Országban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
h.kovacs
2018. augusztus 18. 10:20
kedves Johannes ! olvassál többet ( művelődj ! ) és vegyél vissza a nagy arcodból !
Akitlosz
2018. augusztus 18. 00:39
Tudja egyáltalán, hogy mi az a dragonyos?
mcfarlane
2018. augusztus 17. 23:35
Nagyon fasza... Lassan lehetne csinálni egy kötetet a nextgen jobber bloggerek írásaiból. Csak mondom.
békalepcse
2018. augusztus 17. 23:06
Heller-roller mamáról már csak jót lehet írni, hisz egy élő halott, ha másként nem hát szellemileg. Meg különben is szopórolleren teker már egy ideje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik