Soros pártot alapít

2018. augusztus 17. 15:30

Soros Györgyöt és hálózatát továbbra sem érdekli a magyar emberek akarata.

2018. augusztus 17. 15:30
Fidesz-frakció

„Soros pártot alapít – Reagálás arra, hogy párttá alakul a Migration Aid

Soros Györgyöt és hálózatát továbbra sem érdekli a magyar emberek akarata, és továbbra is be akarják hozni a bevándorlókat. Ezt bizonyítja a Migration Aid párttá alakulása is. A Fidesz-KDNP számára az ország biztonsága az első, ezért az illegális migrációt segítő tevékenységek ellen minden eszközzel fel kell lépni.”

(OS-MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2018. augusztus 18. 08:35
Ja! És elmúttnyócév, rezsicsökkentés és gyurcsányahibás. Kihagytam valamit?
Mbear
2018. augusztus 17. 21:03
Nem és nem, nem lehet elengedni a sorosvonalat:D Amíg él a vén fing lehet vele riogatni az embereket.
Babivadász
2018. augusztus 17. 19:07
Törvényt kell hozni arról , hogy kivétel nélkül mindenkit el kell tiltani mindennemű politikai tevékenységtől , aki bármikor , bármilyen kapcsolatba került Soros Györggyel! Ezt mindannyiunk nyugalma érdekében kell megtenni . Úgy is jó, ha csak a fideszesek szavazzák meg.
Óbor Dezső
2018. augusztus 17. 17:40
.....nem nyugszik a vén gazember, minden képpen keverni fogja a xart, ....fogadom hogy össze fogja gyűjteni az összes hazaáruló szemdtet, ebben biztos vagyok, itt meg fog jelenni, Gulyás Márton Füves Juhász, meg a többi jól fizetett felforgatók.....a csőcselék!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik