A Népszava közös érdek, vigyázzunk rá!

2018. augusztus 17. 15:52

Minél több Népszavát olvas az ember, annál könnyebben békél meg a saját hiányosságaival.

2018. augusztus 17. 15:52
Ambrus Csaba
PolgárPortál

„Minél több Népszavát olvas az ember, annál könnyebben békél meg a saját hiányosságaival. Hiszem azt, hogy a szerkesztőségben dolgozó »humoristák« logikátlan érvgyártása és minden életszerűséget nélkülöző okfejtései nélkül, néhány mosollyal, vagy röhögőgörccsel, biztosan szegényebb lenne a világ.

Kedvcsinálóként – még akkor is, ha ez itt nem a reklám helye – jöjjön egy rövid ízelítő néhány aktuális belpolitikai és nagyvilági esemény ismertetése, a Népszava igehirdetőinek tolmácsolásában.

Bemelegítésként, kezdjünk egy Sebes György cikkel, amelyben a szerző a hőguta szélén lavírozva arról hallucinál, hogy direkt »a nyaralási szezon és a kiszámítható kánikula« miatt tette a kormány augusztus második vasárnapjára az időközi választásokat, hogy »ne is menjenek el sokan«.

Hú, apám! Hol is kezdjem. Először is a nyaralási szezon – és úgy általában a nyár – nem hiszem, hogy kisebb mértékben érintené a jobboldalra szavazó családokat, mint az ellenzékieket. Mi ez a marhaság? A kánikula pedig nem tudom, hogy miért okoz több gondot egy LMP-s, vagy MSZP-s szavazónak, mint egy kormánypárti szimpatizánsnak? Talán, mi nem izzadunk a melegben? Egyébként meg áprilisban nem volt se meleg, se nyaralási szezon, és az sem volt, hogy »ne is menjenek el sokan«, hiszen rekordot döntött a részvétel, mégis kétharmad lett a végszó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2018. augusztus 18. 11:05
Vicclapot is olvas az ember. És annál nincs röhejesebb, ha az még komoly médiumnak gondolja is magát. Csak az online kommentszekcióját hiányolom. Czippel Ferihez képest fasorba sincsenek az itteni gyűlölködő forradalmárok.:)
Libsik haza!
2018. augusztus 17. 23:34
megvenni,bezárni,komcsikat dunába lőni
luisbathhelena
2018. augusztus 17. 21:14
A Nepszava szerkesztőségbe a denever is csak reflektorral mer berepülni. 2 napja címlapon: Csucson a gazdasagi novekedes. Alcim: Innen mar csak lefele visz az út Ha a magyar focivalogotott VBt nyerne ezek akkor is azt irnak: na de legkozelebb tuti nem nyertek...
Mich
2018. augusztus 17. 20:29
Az a Népszara-Sebes valóban meg van hibbanva, függetlenül az évszaktól...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik