Érdemes megnézni, kik gyászolják a Kommentárt

2018. augusztus 16. 23:04

Most kórusban békésmártonoznak. Elég egyértelmű, hogy nem a Kommentár a szívügyük, hanem békésmártonozni szeretnek.

2018. augusztus 16. 23:04
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„Talán 2007 környékén kaptam egy üzenetet a Kommentár alapító-főszerkesztőjétől, hogy nézzem már meg az e-mailemet (amit persze sose néztem, ez manapság is előfordul). Akkor kaptam tőle egy meghívást. Onnantól kezdve, amikor csak volt lehetőségem és legyőztem a lustaságomat, írtam a lapba. Egészen a mai napig. Nem szokásom feledékenynek lenni, nekem ez óriási lehetőség volt és rengeteget tanultam belőle. Úgyhogy Ablonczy Balázsnak addig leszek hálás, amíg el nem földelnek. 

Most viszont olyanok kezdték el hirtelen gyászolni a lapot, akik finoman szólva sem voltak a barátai, és a mi közösségünk barátai sem. Ilyenkor érdemes megnézni, kik gyászolnak (mintha kéne): kriptomarxista filozófok, elviselhetetlen buzgómócsingok, Lajos-szökevények, igazi keresztények, igazi konzervatívok, igazi Trebitschek. (Demszky szövegírója nem nyilvánult meg véletlenül ez ügyben IS? Mostanában mindenben neki kell, és nála aligha va hitelesebb forrás arra, hogy milyen az igazi konzervativizmus.) Bizonyosan roppant őszinte a „gyász”. Most kórusban békésmártonoznak. Elég egyértelmű, hogy nem a Kommentár a szívügyük, hanem békésmártonozni szeretnek. Sajnos a közös hörgéssel sem érnek fel egy egységnyi békésmártonig. 

Ehhez képest Lánczi András (aki szintén szerző a kezdetek óta) és Karácsony András máris a nevüket adták hozzá, itt jobb, ha az egy egységnyi Lánczit és Karácsonyt nem is emlegetjük. Maradjunk annyiban, hogy nem szar nevek. 

Úgyhogy a magam részéről sok sikert kívánok Békés Mártonnak, biztos vagyok benne, hogy jó lapot fog(nak) csinálni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2018. augusztus 17. 20:53
Érdekes lap, jó kezekben lesz. Békés egy innovatív elmének tűnik. Ablonczy kissé felemás.
acsko
2018. augusztus 17. 13:43
Megadja és a többiek, jobboldal, konzervativizmus = kormánypártiság?! Mindenki áruló, aki nem ért egyet a kormánnyal? Ne jussunk már el ide! Pontosabban, már javában itt tartunk. Vajon lehet hiteles a kormánypártiság azok után, ha csak ez a megengedett? A nyilvánosságot, a saját nyilvánosságotokat is, számoljátok fel ezzel! Mondom ezt úgy, hogy rühellem a mai ellenzéki sajtót, de állítom, hogy a jobboldal sem lehet meg szabadság nélkül.
ThunderDan
2018. augusztus 17. 11:55
Inkább tűnik az vicsorgásnak...
drkovax
2018. augusztus 17. 11:29
Mi lett beszántva ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik