Jobbikos abszurd

2018. június 22. 08:11

Szófogadó kisfiú módjára a Jobbik megszavazta, amit a Fidesz leöntött elé az asztalra.

2018. június 22. 08:11
Czene Gábor
Czene Gábor
Népszava

„Szófogadó kisfiú módjára a Jobbik megszavazta, amit a Fidesz leöntött elé az asztalra. Igen, a gránitszilárdságú alaptörvény hetedik reinkarnációját és a Stop Sorosként emlegetett jogalkotási katyvaszt is.

Minimum furcsa. Arról a Jobbikról beszélünk ugyanis, amelyik önmagát a legtökösebb ellenzéki pártnak, az egyetlen kormányváltó alternatívának tartja.

A jobbikos szavazatok csak szimbolikus jelentőséggel bírnak. Az újból kétharmados Fidesznek nem volt szüksége ellenzéki szavazatokra ahhoz, hogy hagymázas javaslatait átnyomja a parlamenten. Ettől még inkább érthetetlen az egész. A kormánypárt erőfölénye miatt az ellenzék nincs alkupozícióban, így az a feltevés, hogy a Jobbik kért (vagy kapott) volna valamit cserébe – ami esetleg összefüggésbe hozható az Állami Számvevőszék által kiszabott horribilis büntetéssel –, nem tűnik megalapozottnak. (...)

A kutyaszorítóban lévő Jobbik a nagy nemzeti kártyacsatában rossz lapot húzott. De ezért nem a lapjárást, hanem csakis saját magát okolhatja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2018. június 23. 08:58
A saját vélemény kinyilvánításának esete ismeretlen fogalom ennél a hazug lapnál, ugye?
crydog
2018. június 22. 23:05
Ez cikkíró???..azt hittem hirtelen valami muszlim tevebaszó terrorista..
ThunderDan
2018. június 22. 22:33
Hehe... Vona, Volner, Sneider, Gyöngyösi, Z.Kárpát, Mirkóczki, Jakab stb. stb... ... megérte EZEKNEK pitizni, ugye? De tényleg?
nyugalom
2018. június 22. 13:07
Na, ez is hinodalo hazug halmaz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik