Ilyen ellenzék mellett minek az embernek Fidesz?

2018. június 21. 14:48

Nézzük, az ellenzékiek mivel foglalták el magukat a héten.

2018. június 21. 14:48
Kerner Zsolt
Kerner Zsolt
24.hu

„Nézzük, az ellenzékiek mivel foglalták el magukat a héten:

  • A Jobbik, mint a legnagyobb ellenzéki párt, megszavazta a Stop Sorost és az Alkotmánymódosítást is. Egyetértenek ugyanis az iránnyal, de szerintük nem lett elég jól megszövegezve a törvény.
  • Az MSZP majdnem kilakoltatott egy végtagok nélküli kisfiút Pesterzsébeten, de szerencsére valaki megírta az ügyet, ezért nem tetteA zuglói MSZP viszont elutasított egy olyan hajléktalanokat segítő programot, ami semmibe sem került volna Zuglónak. Ugyanez a zuglói MSZP korábban még a lehetőséget is el akarta venni Karácsony Gergelytől, hogy Tarlós István előtt tiltakozzon a hajléktalanság betiltása ellen.
  • Az LMP nem nyomott gombot az alkotmánymódosítás szavazásánál, de fegyelmit adott Hadházy Ákosnak, a párt ellentmondásos volt társelnökének, aki a legtöbb korrupciós ügy felderítésében vett részt. A fegyelmi azért járt, mert Hadházy együttműködött a visszalépéseknél. Azoknál a visszalépéseknél, melyekkel el lehetett volna venni a Fidesztől a kétharmadot, ha egyetlen ember, a listáról biztosan bejutó Ungár Péter visszalép. Emellett az LMP petíciót indított a Red Bull Air Race betiltásáért.
  • A Momentum örökbe fogadott egy szurikátát és szervezett egy tüntetést az MTA elé, amire eddig 570 ember jelentkezett.
  • Összesen öt képviselő volt hajlandó nemmel szavazni az alkotmánymódosításra.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2018. június 24. 17:59
A cimadás zagyvaság: "Ilyen ellenzék mellett minek az embernek Fidesz?" A híreket viszont korrektül felsorolta. De minek?
spájdernecc
2018. június 22. 07:23
Persze, persze. Mindenki hülye, csak én nem, meg te is! / csak hogy az " utálatos Pisti bácsi " kedvenc szófordulatát idézzem/ Attól, hogy kutyázom a jobb sorsra érdemes ellenzéket /is/, attól még nem leszek független. Mindettől függetlenül van valami egészségesen visszataszító abban az attitűdben, amikor a mindenoldali skíbler valamiféle kisebb olimposzinak képzeli magát.
tom hagen
2018. június 21. 19:57
Legjobb szórakozás az ellenzék! Jut eszembe! Márkizajos hova tűnt? Emigrált talán? Tüntikékkel mi a helyzet?
Crüwel
2018. június 21. 17:11
Akkor nezz utana mivel foglalkozott az ellenzeki ( jo tudom a FUGGETLEN) media (ti is) az elmult sok evben , de ha ez megterhelo lenne nezd meg a mult heti ,heti cikkeiteket..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik